logo

Mnogi roditelji suočeni su s potrebom da se smanji njihova vrlo mala djeca, ali oni ne znaju ispravno riješiti taj problem. Smanjiti dijete na štetu estetskog aspekta ili ga odvesti u frizerski salon za odrasle osobe gdje će se sin ili kći osjećati krajnje neugodno? Uvidjeni poduzetnici shvatili su da postoji problem, a specijalizirani frizerski saloni za djecu postupno se pojavljivali na domaćem tržištu usluga. Često je iz takvih usko fokusiranih objekata kasnije razvio opsežne mreže savezne razmjera.

Specijalizirani frizerski salon za djecu dizajniran je tako da dijete uđe u poznatu atmosferu igara s zanimljivim crtićima i raznim igračkama. Prednost takvog pratnje je da zanimljiva situacija odvaja mladog klijenta od procesa rezanja i neugode povezane s njom. Ako je dječji brijač rad dobro organiziran, djeca možda ne primjećuju da su tonsure.

Štoviše, danas mnogi poznati dizajneri već proizvode posebnu opremu i namještaj dizajniran za djecu različitih dobnih skupina, kao i kozmetičke proizvode stvorene izravno za takve objekte.

Zajedno s razvojem spomenutog segmenta uslužnog sektora, interes mnogih poduzetnika raste. Uz širenje franšiznog poslovanja, poduzetnici koji su započeli posao imali su priliku otvoriti svoje poslovanje pod markom i skrbništvom napredne marke, izbjegavajući mnoge pogreške, spremajući i racionalno iskoristivši sredstva.

Jedan od nedvojbenih lidera na tržištu frizerskih i kozmetičkih usluga za djecu je mreža salona "Imaginacije".

Opis franšize

Osnovni parametri predloženog franšize:

  • Primarni doprinos - 200 tisuća rubalja.
  • Iznos depozita od 700 tisuća rubalja.

Royalty je 4% mjesečnog prometa (ne manje od 3 tisuće rubalja i ne više od 12 tisuća rubalja)

Distribucija financijskih sredstava za oglašavanje i marketing je 2 tisuće rubalja. mjesečno.

Projekt bi trebao platiti za razdoblje od 10 mjeseci, ali ne više od jedne i pol godine.

Ako ozbiljno razmišljate o pokretanju tvrtke, preporučujemo da pročitate članak "Kako otvoriti frizerski salon"

O tvrtki

Prije pet godina, u sjevernom glavnom gradu Rusije, LLC Dječja prva frizerska tvrtka otvorila je prvi frizerski salon Imagination, namijenjen pružanju profesionalnih frizerskih usluga za djecu s obzirom na dječju psihologiju. Cilj ovog projekta bio je razviti frizerski biznis i primijeniti integrirani pristup za potrebe djece, što bi uključivalo pružanje frizerskih usluga, prodaja igračaka i pribora, organiziranje blagdana, radionice ljepote itd.

Poslovni plan ovog projekta u 2011. godini odobrio je Odbor za gospodarski razvoj, industrijsku politiku i trgovinu. Kasnije su tržišne stvarnosti potvrdile točnost izabranog koncepta, učinkovitost strategije upravljanja prihodima i rashodima, konkurentnosti politike cijena i održivosti projekta kao jedinstvenog i cjelovitog sustava.

Projekt se pokazao tako uspješnim i zahtjevom da se s vremenom razvija u saveznu mrežu dječjih kozmetičkih salona.

Trenutno mreža uključuje i društvo za upravljanje sa sjedištem u St. Petersburgu i više od 70 trgovina diljem Ruske Federacije. U nekoliko gradova 2014. godine aktivni partneri mreže otvorili su svoje studije.

Proces franšize je pripremljen i uspješno implementiran 2012. godine, što pokazuje i broj otvorenih frizera u Rusiji. Isto tako, frizerski studiji "Imagination" mreže u franšizi su otvoreni u Kazahstanu. U tijeku su radovi za pokretanje trgovina "Imagination" u Armeniji i Bjelorusiji.

Franšizne lokacije

prednosti

Franšiza mreža frizerskih usluga "Imaginacija" sposobna je donijeti vrijednu konkurenciju na tržištu zbog sljedećih čimbenika:

  • sigurnost sa službenim zaštitnim znakom (zakonski zaštićena);
  • dokazani mrežni standardi na tržištu;
  • učinkovito određivanje cijena i planiranje;
  • odabrani proizvodi i usluge odabrani su kako bi zadovoljili maksimalan broj zahtjeva kupaca;
  • jasno opisane faze djelovanja, nakon čega otvoreni salon frizera neizbježno dolazi do uspjeha;
  • Oblikovanje "Imagination" studija toliko je u zahtjevu da čak i cijene takvih usluga iznad prosječnih tržišnih cijena dosljedno zauzimaju nišu na tržištu i osiguravaju konstantnu zaradu i povjerenje kupaca.

Obuka i podrška

Franšizodavac ne prodaje samo franšize od predujma i mjesečnih naknada, već prihvaća i dodatnu odgovornost i rizik za pokretanje i promicanje poslovanja partnera, budući da će se održati pod zaštitnim znakom franšize. I izraz "Vaš uspjeh je naš uspjeh" u franšizno poslovanje nije prazna fraza, već temelj odnosa između franšiza i franšize.

Uz stjecanje Imagination franšize, franšiza prima:

  • službeno pravo obavljanja djelatnosti pod markom mreže koja je registrirana u tvrtki Rospatent (logotip, korporativni identitet, robna marka);
  • pomoć stručnjaka za mrežu u određivanju optimalnog mjesta za salon;
  • pomoć pri planiranju projekata zajedno s dizajnerima glavne tvrtke, utvrđivanje lokacije pregradnih zidova, izrada arhitektonskog plana, električarskih i drugih komunikacijskih planova ožičenja, izrada planova za uređenje namještaja i opreme, pribavljanje crteža namještaja od dizajnera, korporativnih ploča, natpisa i fasadnih projekata;
  • pomoć u pregovaračkom procesu najma;
  • pomoć u prezentaciji prezentacije projekta;
  • brijačnica plana lansiranja (Handbook) - detaljan sustav sekvencijalnih akcija za organizaciju procesa u sljedećim područjima: kriteriji odabira osoblja i savjeti za taj proces, cijena, sustav plaćanja za radno vrijeme, sustav motivacije zaposlenika itd.;
  • individualni plan za pokretanje i razvoj studija, razvijen u suradnji sa stručnjacima glavne tvrtke:
  • predlošci službenih dokumenata za organizaciju poslovnih procesa;
  • centralizirana isporuka opreme u korporativnom stilu, namještaj dizajnera i namještaja za djecu, oprema za igru;
  • web stranica franšiznog salona na službenoj domeni;
  • predloške bannera, znakova, konzola i tiskanih materijala (letci, posjetnice, plakati, itd.) s pojedinostima franšize;
  • posjet stručnjaka glavnog poduzeća za otvaranje frizerskog salona.

S pokretanjem studija, franšiza prima:

  • stabilna pomoć za oglašavanje;
  • pomoć u radu s Internet resursima, promocija u društvenim mrežama;
  • centralizirana isporuka potrošnog materijala na veleprodajnim cijenama;
  • centraliziranu opskrbu igračaka, kozmetika, nakita, pribora i drugih proizvoda po cijenama veleprodajne mreže izravno od distributera i proizvođača;
  • centraliziranu opskrbu materijala s logom mreže (darovnice, popustne kartice, kuglice i paketi s markom, uniforme za osoblje itd.);
  • stalnu pomoć u rješavanju svih organizacijskih, pravnih i poreznih pitanja, osiguravanju osobnog menadžmenta društva za upravljanje;
  • aktivnosti usmjerene na povećanje imidža i velikih akcija za razvoj svih partnerskih poduzeća;
  • godišnji sastanak za sve partnere (poslovno usavršavanje menadžera, razmjena iskustava);
  • kada je pokrenula nova studija - privilegirano pravo sudjelovanja u franšizi.

Uvjeti kriterija za osoblje su vrlo strogi, pa tvrtka provodi tečaj (razdoblje - tri dana). To uključuje:

  • obuka korporativnih standarda;
  • teorijska i praktična obuka o radu s djecom, trening s psiholozima;
  • radionica tkanja pletiva;
  • majstorske klase na glitter tetovažu i osnovne vještine lica slikanja;
  • provjeravanje (frizure, kovrčavo rezanje kose);
  • obuka u prodaji korporativnih proizvoda;
  • certificiranje zaposlenika;
  • voditelji treninga u osoblju, organizacijske, marketinške poslove i razmatranje aktualnih pitanja pokretanja studija.

Kakvi kupci

Salonska mreža "Imaginacija" - mnogo je više od standardnog frizer za djecu. Pored profesionalnih frizerskih usluga, roditelji i bebe imaju prateću paletu usluga u kombinaciji s zabavom.

U kazalištu osnovna je pozornica, u dječjem brijačnici postoji posebna dječja stolica za rezanje i oblikovanje, izvedena u različitim oblicima za pozitivnu percepciju djece (čak i u obliku glazbenih strojeva).

Kada surađuju s malim klijentima, majstori koriste samo dokazanu kozmetičku kozmetiku za djecu, svi alati obrađuju se s posebnim rješenjima. Također za dezinfekciju instrumenata koristi se suha topla autoklava.

Sva oprema, uključujući i potrebu za pranje glave, manikuru, pa čak i svlačionicu, dizajniranu posebno za djecu.

U svim mrežnim salonima nalaze se igrališta, televizori koji prikazuju zabavne animirane filmove, igraće konzole - sve radi stvaranja udobnosti, oslobađanja djetetovog stresa, pomažu mu prilagoditi okolišu, to jest učiniti sve da bi se dodatno smanjio frizure beba je hodala u velikom raspoloženju.

Za djecu stariju od 7 godina održavaju se igračke radionice o pravilima samozaštite, manikuri i njegovim prednostima za prste, tečajevima za make-up za mlade modne žene.

Prije nego što opišemo standardni set usluga u studioima "Imagination", naglašavamo da je cjelokupna usluga zajamčena - ako klijentu ne sviđa kvaliteta pružene usluge, onda će oni vratiti novac.

Standardni skup usluga u Imaginarstvu:

  • stroj za šišanje (ako morate prati kosu prije frizure, pranje se obavlja besplatno, pomoću posebnih šampona za djecu);
  • model za njegu kose za dječake (pranje je također besplatno, prema zahtjevu klijenta - jednostavan styling za kosu);
  • model šišanja za djevojčice (pranje besplatno);
  • kose prerezati šiške i trim savjete;
  • figured frizura;
  • odmor frizura, valovi, kovrče, itd. (na zahtjev klijenta, možete koristiti hipoallergenic lak);
  • pletenica;
  • dječja lica;
  • manžeta za djecu (higijenske ili obložene);
  • eko-friendly manikura za djecu (služi za zaštitu bezopasnog francuskog lakta, koji se lako ispire običnom vodom);
  • manikura za djecu s prozračnim dječjim pokrovom koji drži na noktima nekoliko dana;
  • privremena tkanina temeljena na šljokicama - GLITTER TATTOO;
  • piercing uho s tihim pištoljem + besplatna fotografija;
  • svjetlo šminka.

Važan događaj u životu bilo koje obitelji je prva frizura u životu djeteta. U studiju, mlada obitelj:

  • pomoći će dijete da se prilagodi atmosferi kabine i psihološki pripremi;
  • na zahtjev kupca, izrezati prvu zavojnicu, napraviti šišanje;
  • predao razglednicu s prvom rezanom kovrčavom i fotografijom prve frizure;
  • dati će dijete dar.

Studio redovito održava dječje rođendane, zabave, originalne tematske programe igara o frizuri, manikuri, tetovažama itd.

Majstori studija idu u kuću ili na odmor.

U salonima mreže klijent može kupiti:

  • dječja kozmetika u širokom rasponu;
  • dječji nakit (naušnice, karanteri, torbe, pribor za kosu, kape, igračke itd.);
  • Raznolikost dječjih naljepnica i crteža.

Online robna markica na mreži.

Frizerski salon ima sustav diskontne kartice i održavaju se redovite kampanje za promicanje kupaca.

zahtjevi

Soba, osoblje

Površina od 40 četvornih metara. m. s vodom.

U blizini stana nalazi se parkiralište za invalidska kolica i bicikle te, naravno, automobili, gdje uvijek možete udobno smjestiti svoj automobil.

Za otvaranje studija, ovisno o planiranoj tržišnoj niši, morate imati najmanje 2 majstora za njegu dječaka i djevojčica. Ako namjeravate pružiti pedikuru za manikuru, dodajte još jednog gospodara na popis. Ovo je minimalni iznos potreban za početak rada.

Zahtjevi za majstore određeni su specifičnostima klijentele ribnjaka. Budući da će majstori uglavnom raditi s djecom i posebno ranjivim roditeljima, uz visoku profesionalnu razinu obrtništva treba dodati sljedeće osobine: dobre volje, strpljenje, ljubav prema djeci. Barem stručnjaci trebaju položiti specijalizirane tečajeve za rad s djecom i imati certifikate.

Svi frizeri moraju proći liječnički pregled i dobiti medicinske knjige.

Preporučljivo je sklopiti ugovore o radu s zaposlenicima.

Soba se mora pokušati odabrati iz izračuna veličine područja za jedno radno mjesto prema normama SanPiN 2.1.2.2631-10 (od 8 m2). Temeljem normi minimalna površina za frizerski salon je 24 m2 i više. Također treba imati na umu da soba mora imati prostor za čekanje za roditelje i igralište za djecu.

Potrebno je osigurati parkirno mjesto za invalidska kolica i automobile u blizini frizerskog salona.

Licenca za pokretanje studija nije obavezna.

Prilikom prijave zapamtite sljedeću OKVED aktivnost:

- Skupina 93.02 - "Pružanje usluga za frizere i kozmetičke salone";

- Ako odlučite prodavati proizvode za njegu kose i kozmetičke proizvode za djecu, tada skupine 52.13 i 52.33.

Pri upisu s porezom trebat će:

- svi zakonski propisi i ugovor o zakupu;

- blagajničkom dnevniku i dokumentaciji blagajnika.

Rad s djecom podrazumijeva usklađenost i vrlo odgovorni stav prema poštivanju sanitarnih i epidemioloških normi za sobu. Kada započnete barbershop za rad, morate dobiti mišljenje SES-a. Također je potrebno imati certifikate za instaliranu i rabljenu opremu i prodanu robu.

Sljedeća dokumentacija za FEZ treba biti smještena u frizerskom salonu:

- medicinska evidencija radnika;

- log sanitarnih procesa.

Za vatrogasce potrebno je pripremiti i imati na raspolaganju:

- nalog za imenovanje zaposlenika odgovornog za zaštitu od požara;

- tehnička dokumentacija o postojećem vatrodojavnom sustavu i ugovor o održavanju;

- plan evakuacije na istaknutom mjestu;

Postupak osiguranja kvalitete, što ukazuje na sukladnost usluga u ovom salonu sa svim normama i standardima Ruske Federacije, je dobrovoljno.

Mjesto za frizer je vrlo važno. Budući da će klijentela biti vrlo specifična, trebate postaviti frizerski salon na mjesta gdje prolazi veliki broj djece: rekreacijski parkovi i zabavni sadržaji, predškolske i školske ustanove, ustanove za dječje zdravstvene ustanove itd.

Potrebno je pronaći mjesto u blizini prijevoza za roditelje bez automobila. Za vozače potrebno je osigurati jednostavan pristup i parkiranje.

Poslovni forum

Franšiza "Imaginacija". Studio djeca.

Konyshev 03. prosinca 2013

Bila sam jako zainteresirana za franšizu mreža dječjih ljepota studija "Imagination" (opis franšize možete naći na njihovoj web stranici). Na tržištu takvih usluga, dečki su već 2012, više od 13 poslovnica u Rusiji. Možda je netko čuo za to? Koje su zamke? I općenito, koliko je zanimljivo i isplativo takav posao?

Hvala unaprijed svima za odgovore.

sergi12 03 Dec 2013

Prije pola godine smatrao je ovu franšizu, vrlo napetoj komunikaciji sa svojim predstavnikom koliko se sjećam Maxima, pa, vrlo je teško komunicirati (kako kaže "svi smo došli iz velikih tvrtki"). Nakon komunikacije dobivam dojam da mu dugujem nešto, i općenito imam veliku napetost da pozivam i postavljam pitanja, nemojte ništa reći unaprijed, najprije platiti novac, onda ćemo komunicirati s vama, niti poslati nacrt sporazuma, posebno s obzirom na prostore, sve tek nakon paušalni iznos plaćanja. Nakon što sam pokušao komunicirati s jednom od postojećih franšiza, pozvali su me i na prilično agresivan način rekli da nemam pravo to učiniti bez suglasnosti s njima. Općenito, mačka u torbi nije htjela kupiti.

Osprey 04. prosinca 2013

Mislim da je s ovim pedoisteryom bolje da ne idu u takva područja. Možete ozbiljno poremetiti ugled i novac za izgubiti

Konyshev 04. prosinca 2013

Prije pola godine smatrao je ovu franšizu, vrlo napetoj komunikaciji sa svojim predstavnikom koliko se sjećam Maxima, pa, vrlo je teško komunicirati (kako kaže "svi smo došli iz velikih tvrtki"). Nakon komunikacije dobivam dojam da mu dugujem nešto, i općenito imam veliku napetost da pozivam i postavljam pitanja, nemojte ništa reći unaprijed, najprije platiti novac, onda ćemo komunicirati s vama, niti poslati nacrt sporazuma, posebno s obzirom na prostore, sve tek nakon paušalni iznos plaćanja. Nakon što sam pokušao komunicirati s jednom od postojećih franšiza, pozvali su me i na prilično agresivan način rekli da nemam pravo to učiniti bez suglasnosti s njima. Općenito, mačka u torbi nije htjela kupiti.

Vrlo slična situacija. VRLO. Dakle, nisam jedini))). Ali općenito, projekt je vrlo, vrlo zanimljiv. Pitanje o "skrivenim plaćanjima" ili kako se drugi nazivaju "marketinški doprinosi" dobit će dvosmislen odgovor. Hoće li ili neće, nisu razumjeli

Projekt kao aktivnost koju sam imao na umu. Vrlo obećavajuća niša. Ali samo s vrlo dobro organiziranom organizacijom ove vrste poslovanja.

Mreža dječjih frizera "Imaginacija"

Trošak franšize (paušal)

Opis Franšizne mašte

Bright Imagination Studios ističe se na tržištu frizerskih usluga s suvremenom markom opremom, nezaboravnim dizajnom, visokom razinom usluge i kvalitetom pruženih usluga. U mnogim gradovima Rusije, studiji mreže bili su prva dječja frizerska salona u regiji.

Visoka tehnološka usluga, kvalifikacije osoblja i brzi servis omogućavaju da se poslužite od 700 do 1.500 klijenata mjesečno u dječjem frizerskom salonu.

U studijima mreže, sve se promišlja do najmanjih detalja, tako da posao donosi prihode vlasnicima i radost kupaca.

Osnovne usluge: dječja i odrasla frizura, frizure za odmor, pletenica i kose tetovaža.

Dodatne usluge: piercing uši, rođendanske zabave, radionice, akvagrim, glitter tetovaža, šminka i manikura.

Osim prodaje popratnih proizvoda: kozmetika s markom, pribor za kosu, nakit, igračke.

Razvijeni su sustavi lojalnosti kupaca, promocije i posebne ponude. U studijima Imaginacija je jednako zanimljiva za djecu svih uzrasta, od najmanjih do školskih, pa čak i tinejdžera. Svi poslovi opremljeni su televizorima, igraćim konzolama, a studiji imaju opremu za razvoj i igračke.

Dobrodošli u maštu!

Kako to radi?

Naše prednosti

Koji studio želite?

Priče o uspjehu

Anna i Pavel - bračni par, vlasnici su pet studija "Imagination" u Moskvi i Moskvi regiji i pripremaju se za otvaranje šeste.
Upoznali su se s projektom na dan otvaranja prvog Imagined in Tver, jer mreža još nije bila zastupljena u Moskvi u to vrijeme. Odluka je donesena, a sada, nakon nekoliko mjeseci 2013. godine, otvorili su prvi frizerski salon mreže "Imagination" u Odintsovu, a tijekom sljedećih 4 godine još četiri.
Trenutno, Anna i Pavel Chulkovy učinkovito razvijaju svoje obiteljsko poslovanje i vodeće su mjesto moskovske mreže Vopramalyulya, njihovi su studiji smješteni u najvećim trgovačkim centrima u Moskvi.

Oni smatraju tajnu njihovog uspjeha kao puni povratak njihovom radu, stalnu kontrolu nad radom studija, sudjelovanju u velikom broju društvenih događaja, kao i razvoju i podršci visoke razine korporativne kulture u timu.

Najveća savezna mreža

40% partnera ponovno je kupilo franšizu i otvorilo svoj 2., 3. i čak 5. dječji frizerski salon "Imagination" - ponosni smo na naš uspjeh!

Do danas, mreža "Imagination" sastoji se od ureda i skladišta za upravljanje kompleksom u St. Petersburgu, više od 85 studija dječje ljepote u 45 gradova Rusije i Kazahstana.

Imaginacija - dječji frizerski salon

Prvi studio "Imagination" otvoren je 2010., a pod franšiznim programom tvrtka djeluje od 2012. godine. Danas više od šezdeset kozmetičkih salona, ​​koje se nalaze diljem Rusije, djeluju pod ovim markom.

Važno je napomenuti da postoji svibanj biti osigurana i dodatne usluge, na primjer, može se održavaju razne proslave i frizerske radionice za roditelje. Svaki studio ima različite igračke i nakit stavke.

Početno plaćanje ove franšize iznosi 150 tisuća rubalja, a autorskih naknada - 4% dobiti (ali ne manje od tri, a najviše 12 tisuća rubalja mjesečno).

Partnera tvrtke dobiva individualni razvoj poslovnog plana i projektni projekt za prostor.

Franšizodavac pruža pomoć u području marketinga, kao i savjetuje o svim vrstama pravnih i financijskih pitanja.

Za rad na jednom mjestu potrebno je osoblje od šest do deset osoba. Površina mora biti više od četrdeset četvornih metara.

VOOBRAZHULYA

Franšiza dječja frizera Imaginacija

200 000 rubalja

750000

0

4% prometa, ali ne manje od 3000 r, a ne više od 12 000 r mjesečno

Opis franšize

O franšizodavcu

Danas je VORBULYA najveća i najdinamičnija mreža kozmetičkih salona za djecu u Rusiji. Elegantni i šareni saloni privlače svu djecu svih uzrasta. Šareni igrani prostor s dječjim frizerskim stolicama u obliku automobila, crtići umjesto ogledala i igračaka, umjesto sjajnih časopisa, čine djeci skrb u zabavnoj i uzbudljivoj igri.

Prvi studio dječje ljepote "VORABULYU" otvoren je 2010. godine u St. Petersburgu i zauzimao je snažno mjesto na tržištu specijaliziranih profesionalnih usluga za djecu. Apsolutno novi koncept poduzeća za pružanje frizerskih usluga za djecu razvijen je i osnivači tvrtke bili su u prvom planu formiranja ove vrste poslovanja u Rusiji. U 2011. godini poslovni plan projekta dobio je odobrenje i podršku Odbora za gospodarski razvoj, industrijsku politiku i trgovinu, što je potvrdilo učinkovitost cijena, pravilnu raspodjelu troškova i učinkovitost poslovnog sustava projekta u cjelini.

Stolovi VOOBRAZHULA ističu se na tržištu ovih usluga jer nisu jednostavni dječji frizerski saloni, ali stilski zabavni saloni za uljepšavanje za djecu, gdje se sve osmišljava najmanji detalj, opremljen i izrađen kako bi zadovoljio najzahtjevnije kupce jer će roditelji koji se brinu uvijek odabrati najbolje za svoju djecu i bio je taj koncept da su kreatori IMAGINATE postavili temelje za razvoj projekta.

Među uslugama studija: frizerske usluge za djecu i odrasle (sve vrste frizura, figured hair clippers, svečane frizure, pletenice), dječja manikura i make-up, lica za lice. Osim toga, studiji su razvili programe za održavanje ljepote za djecu, rođendanske zabave. Za roditelje održavaju se majstorske nastave na treningu u pletenici, itd.

Svaki studio nudi široku paletu dječje kozmetike, dječji nakit, pribor za kosu, modne torbe, kape, igračke. Radi online trgovine, koja posluje diljem Rusije.

IMAGINIRA mrežu dječjih frizera

Povijest razvoja mreže

Prvi studio dječje ljepote "VOROBRAHULA" otvoren je 2010. godine u Petrogradu i zauzimao je snažno mjesto na tržištu specijaliziranih profesionalnih usluga za djecu. Apsolutno novi koncept poduzeća za pružanje frizerskih usluga za djecu razvijen je i osnivači tvrtke bili su u prvom planu formiranja ove vrste poslovanja u Rusiji. U 2011. godini poslovni plan projekta dobio je odobrenje i podršku Odbora za gospodarski razvoj, industrijsku politiku i trgovinu, što je potvrdilo učinkovitost cijena, pravilnu raspodjelu troškova i učinkovitost poslovnog sustava projekta u cjelini.

IMAGINIRANO na tržištu usluga za djecu već je 5. godina. U 2012. godini razvijen je franšizni program, u lipnju 2012. zaključen je prvi ugovor o otvaranju franšiznog studija. Tako je u kolovozu 2012. otvorio Vologdu. Po prvi puta u Rusiji otvorena je dječja kozmetička salona franšize. Bilo je neprocjenjivo iskustvo i mreža nastavila svoj razvoj. Savezna mreža danas se sastoji od tvrtke za upravljanje (ured i deset studija u St. Petersburgu) i više od 70 studija diljem Rusije iz Moskve do Habarovsk, koji već rade ili se pripremaju za otvaranje pod franšiznim programom. U 2013. godini otvoren je prvi studio u Kazahstanu. U 2014. godini postojeći partneri otvorili su drugi i treći studio u 5 gradova Rusije. Krajem 2014. godine otvoren je novi projekt u obliku "Trgovina igračkama + Dječji frizerski salon", razvijen je novi franšizni paket za regije. Početkom 2015 Studio VORBULYULA otvoren je u najvećoj dječjoj trgovini Rusije - u središnjoj kući umjetnosti na Lubyanki u Moskvi.

Glavne konkurentske prednosti franšize mreže "VOBRAZHULYA" - registrirani zaštitni znak (što znači pravnu zaštitu interesa franšiznih partnera), jasne mrežne standarde; stvarna cijena i poslovno planiranje; optimiziran i uravnotežen raspon proizvoda i usluga - omogućujući vam da učinkovito rade od prvog dana otvaranja studija. Uostalom, kupnja franšize nije samo kupnja "logotipa" i automobila - to je dobro funkcioniranje i, što je najvažnije, uspješno djeluje u našim poslovnicama, poslovnim modelima. Ovo je jasna korak-po-korak niz akcija koje će vaš salon dovesti do uspjeha. Format naših trgovina omogućuje vam da budete traženi po cijenama višim od tržišnog prosjeka za slične usluge i dobili izvrsne rezultate i visoku razinu lojalnosti kupaca. Pridruživąi nam se u franšiznom programu moći ćete ostvariti profit od prvog mjeseca salona, ​​što će imati pozitivan utjecaj na razdoblje povrata ulaganja.

Sve franšize su besplatne za otvaranje:

  • Projekt profesionalnog dizajna budućeg studija kojeg je izradio projektant tvrtke za upravljanje (arhitektonski projekt, plan za montažu i demontažu pregradnih zidova, postavljanje namještaja i opreme, planiranje stropnih i električnih instalacija, širenje dizajna namještaja i markiranih ploča, modeli ploče i fasada, 3D vizualizacija) uzimajući u obzir sve značajke sobe i lokacije.
  • Vlastite web stranice vašeg studija na našoj korporativnoj domeni www.vobrazhulya.rf.
  • Izgledi s adresom svih reklamnih struktura (znakova, konzola, bannera) i tiskanja (letci, posjetnice, plakati, tribine, navigacija itd.)
  • Trodnevni trening vašeg osoblja u St. Petersburgu, koji uključuje:

Teorijska i praktična obuka o radu s djecom: trening s psiholozima, koji pomaže u daljnjem radu s djecom u dječjem salonu ljepote; majstorske klase u pletenici, učenje osnove aquagrim i glitter-tattu, stažiranje (frizure, figured hair) u studijima u St. Petersburgu, podučavanje mrežnih standarda, prodajne tehnologije, certificiranje i dodjeljivanje zaposlenika sa diplomama, menadžeri obuke (rasprava o osobljem i organizacijskim pitanjima, marketinške strategije, prodaje), rasprava o aktualnim pitanjima do otvaranja.

  • Odlazak naših stručnjaka za vašu tehničku i veliku otvorenost (pomoć pri pripremi za otvaranje, arhitektonski nadzor).

Uz franšizni program dobivate:

  • Pravo na rad pod našim zaštitnim znakom registriranim u tvrtki Rospatent (brand, logotip i korporativni stil tvrtke);
  • Pomoć u odabiru prostora i pregovora s stanodavcima, predstavljanje projektnih trgovačkih centara u vašem gradu;
  • Vodič za otvaranje studija (Ručna knjiga) - detaljne upute za korake prije i nakon otvaranja studija, koje uključuju detaljne preporuke za pretraživanje i odabir kadrova, motivaciju i sustave korporativnog razvoja, detaljan sustav plaća, preporuke za određivanje cijena i još mnogo toga. Kao i svi predlošci dokumenata potrebni za otvaranje i rad, opisivanje svih poslovnih procesa i individualni plan razvoja studija;
  • Centralizirani pribor za dječju opremu za frizere (uključujući sjedala za automobile), oprema za igru, dizajnerski i dječji namještaj, logistika, arhitektonski nadzor.
  • Planiranje reklamnih aktivnosti vašeg studija, aktivnu podršku na Internetu, veliki broj posjetitelja iz vaše regije na web mjestu. Prodaja u online trgovini korisnicima iz vaše regije. Podrška u društvenim mrežama.
  • Dostava materijala za rad, dječja kozmetika, igračke, modni pribor, naušnice i ostali srodni proizvodi po posebnim veleprodajnim cijenama od proizvođača i izravnih distributera.
  • Vodič za korporativni stil (robna marka), kao i modeli svih vrsta promotivnih materijala (vizitke, letci, banneri, plakati, natpisi, štandovi, plakati itd.), Kao i videoisječke i web prezentacije.
  • Isporuka materijala s mrežnim logotipom (darovnice, popustne kartice, kuglice i torbe s logotipom, uniformom osoblja, wobblers, pos-materials itd.).
  • Podrška u svim organizacijskim, pravnim i poreznim pitanjima
  • Formiranje dobrog ugleda svih studija mreže "VORAZHULYA", slikovnih događanja i akcija savezne razine, usmjerenih na podršku i razvoj svih projektnih partnera;
  • Godišnji kongres svih partnera (poslovno usavršavanje menadžera, razmjena iskustava, umrežavanje);
  • Fleksibilnost, mobilnost, stalna spremnost za dijalog od strane društva za upravljanje;
  • Pravo prvenstva za kupnju franšize za kasnije trgovine na vašem području.

Dječja frizera "Imaginacija" - recenzije

Negativne recenzije

  • Sve je lijepo - automobili, crtići.

Došli smo na sastanak kako bismo smanjili trogodišnje dijete u trgovačkom centru "Lipanj", Mytischi. Pokazao sam djevojku orijentalnog izgleda fotografije na telefonu jer želim izrezati dijete. Frizura na fotografiji bila je prasak, iza s repom i obrijana na stranama. Djevojka me pita - isti rep za to? Rekao sam joj da rep nije potreban. Dijete je stavljeno u auto, crteži su bili uključeni, a kad je djevojka "frizer" podigla škare, dijete je nervozno i ​​počelo plakati, a ja sam rekao da li je to moguće rezati škarama, a ne strojem? Djevojka "frizerski salon" uzima stroj i cijevi je od bokova natrag. Ja sam u potpunosti izvan dodira, gledam ovo pile i mislim da je rođena na taj način. ili je dobio "talente"? U ozbiljnim emocijama, pitao sam što radiš? Na koju je odgovorila: "Rekao si pisaći stroj." Kažem joj - "Pokazao sam vam fotografiju na telefonu, kako bih željela izrezati dijete." Stupor. Kažem da bih na ovaj način mogao rezati kod kuće s jednom mlaznicom za pisaći stroj. Kao rezultat toga, morao sam završiti pod strojem, ne ostavljajte ga na isti način. Na kraju kažu - možemo vam izračunati po najnižoj cijeni od 390 rubalja. Općenito, ja sam u šoku, ovo je minuta rada, ali imala je toliko za mjesec dana u njezinoj aul obrezivanje ovaca. Stavio sam 300 rubalja i rekao da ova frizura ne vrijedi toliko. Zamjeriti. Nakon mog pitanja, tko je tvoj stariji ovdje? Povežite me telefonom s djevojkom, kome sve objašnjavam. Djevojka me upozna, slaže se s tom cijenom i kaže fraza koja me obeshrabruje - dođite nam u tjedan dana i sve ćemo besplatno popraviti. Zvučalo je od čovjeka koji nije bio posljednji i koji je imao znanje u svom neobičnom obrtu. Kako se kosa može povećati nakon pakiranja od 9 mm tjedno i kako se nešto može ispraviti tamo. Ukratko, kao i uvijek, organizacija je dobra - izvedba nije baš (blago rečeno). Ne preporučujem sebi više stopala.

  • Neiskusni kozmetičar
  • ravnodušno osoblje

Godinu i pol uvjerena kći da probije uši. vidjevši Imagination In Mega na White Dacha docha zapali vatru. Moja kći ima 4,5 godina. Obala za djecu svakako je primamljiva. Sustavi s igračkama, auto sjedalima i svijetlim dizajnom. Otišle su uši da probode kćer zajedno sa svojim mužem. Nakon probijanja muškarcu se činilo da je to krivo, upitao je "kozmetičar" točno ako je oko probušeno i ona je odgovorila da je sve u redu. Kad sam vidio bušenje kod kuće, bio sam šokiran. jedno uho je probušeno gotovo dijagonalno, kraj karanbe se proteže gotovo do ruba režnja. pozvali su, došli su, pokušali su probiti uho, ali kći više nije dala, puno je plakao. Naušnice su morale biti potpuno uklonjene. apsolutno ravnodušan administrator, ne mogu raditi s djecom i ne pokušavaju. o "kozmetičaru" općenito, nema riječi, dopuštajući djetetu da ide s takvom rupom da kaže da je sve u redu jednostavno nečasno. kad sam se vratio, tražio sam obrazovnu potvrdu kozmetologa, 2014. godine izdala je diplomu ženi staroj oko 50 godina, što je radila prije tog pitanja. Moja kći je rekla da joj uši neće više probiti. Kozmetolog: Julija Aleksandrovna Fedorova

Dvaput je vozio svoje dvije kćeri (6 godina i 3 godine) kako bi dobili šišanje u dva različita "salona": na Dieselu iu "Rainbowu". Mlađi je bio kraći, model je izrezan, a stariji je imao dugu kosu očišćen. U oba je mjesta mlađa jednostavno zagađena, bez ikakvog razumijevanja onoga što dijete ide, a što nije. Starija osoba gotovo nikada nije bila uklonjena! Nekoliko pokreta s škarama - 750 rubalja!

Nikad više nećemo dobiti šišanje i ne savjetujemo nikoga. Možda se dečki mogu rezati po veličini, ali ti kolektivni poljoprivrednici jednostavno ne mogu rezati djevojke!

Dugo je mislio, ali je ipak odlučio podijeliti recenziju. Nedavno smo posjetili imaginarnu salon. Nakon što smo mjerili prednosti i nedostatke, moj suprug i ja odlučili smo probiti uši naše 11-mjesečne kćeri. Drago nam je što su bili blizu nas, prijavili su se u Mega Parnassu. Usput, imamo kontakt s djetetom. U svakom čekanju u potrazi za nekim tko se približava i uspješno pronalazi javnost da komunicira. Sve nepoznate rođake u 5 minuta postaju prijatelji. Nikada ga neću zazivati. Ovdje. Prijavili smo se za postupak koji je stigao točno 10 minuta prije određenog vremena, tako da je dijete ovladalo. Postupak za uzimanje krvi iz prsta, usput, izdržati bez jednog zvuka. No, kozmetičar je inzistirao da odmah nastavimo. Ovdje je sve pošlo po zlu. Pokazalo se da je bila u nepoznatom okruženju, tako da ju je stranac još napao i povukao u različite smjerove. Naravno, bila je uplašena i počela plakati. Ali ovo nije glavna stvar. Provjerio sam gdje kozmetičar stavlja tragove za buduće pukotine, rekao je da po mom mišljenju ovo nije središte. Ali bio sam uvjeren da to moramo gledati i probiti se tako. Pa, vjerovao sam iskusnog stručnjaka i dobio bušenja koja nisu u središtu režnja. Kao što to razumijem, sada se smatralo da je moderan da napravi bušenje veće nego prije. Zašto kad dođem u salon za manikuru, ne govore mi kako je to u redu ili u modi, ali oni to rade kao što kažem ako to ne čini nikakvu štetu. Prije puknuća, oni su uvjeravali dijete, kozmetičar je savjetovao da se umiri kasnije, kada je već bila pukotina. Ovdje sam vjerojatno trebala ustati i otići, ali glava mi je bila zauzeta drugom. Ako su uši više puta probušene. Sigurno bih rekao da ih više neću doći! Shvaćam da dijete od 11 mjeseci nije najsmješniji klijent. Ali mi nekako donosimo krv prije svake cijepljenja, a ne tantrums. A sada me moja kćer stalno tjera i pokazuje tjeskobu. Ako je u početku postupak bio proveden kao što sam htio, siguran sam da takvih problema neće biti. Dok sam uvjeravao dijete, suprug je platio postupke. Na drugom ne mogu imenovati, izlio smo cjevčicu masti za 200 rubalja! Ozbiljno? Izrada bušenja za takav novac, bilo je moguće dati 5 ml cijevi vode i glicerina i dati je kao dar. U apoteku masti s aloe vera vrijedi peni. Usluga sa svim srodnim proizvodima, uključujući i naušnice, koštala nas je 2359 rubalja.

Također želim skrenuti pozornost na rad frizera, koji je bio zaokupljen drugim djetetom, ali istodobno je našla vremena da se otvoreno zagleda u nas. Priznajem da piercing ušima bebe, netko to prerano pronalazi, ali to ne daje razlog da se tako ponaša. Pogotovo jer je zaposlenica salona.

I još više. Stranica je naznačila "fotografiju kao dar". Suprug je shvatio da je fotografija za novac. Zbog toga nismo snimili fotografije.

Kao dar su dali loptu, koja je na prvi put pala na pod. A budući da su u ovom trenutku izrezali djecu, pokriven je kosom. Mogao i zamijeniti.

I administrator je stvarno "kuhano" tamo. Žena je u dobi. Po mom mišljenju više od 50 godina. S vrlo nezadovoljnim licem. Teško je čuti što ona kaže.

Kći s nevjericom će biti sigurna.

  • skupo
  • malo pažnje na složene kupce
  • odvratan pristup kupcima
  • strašna usluga

Jučer je moj sin imao uho u brijačnici u trgovačkom centru Mega Teplyy Stan. Majstor se nije ni ispričao. Obradio je crosshair uho. Vidio sam ono što sam vidio sa škarama i češljem, ali nisam vidio škare. Također je povrijedila uho. Sada je sve bilo motivirano činjenicom da dijete HIV-a ili hipotipija nije pokupilo. Bio sam jako uzrujan. Djeca se zabavljaju (puše mjehurići sapunice), djevojčicu s gerpisom na usnama, kako joj je dopušteno da radi? Tu više nema gola.

. Forum grada Chita. |, Gradski portal Chita.

Frizerski horor "Imaginacije"

Frizerski horor "Imaginacije"

Boo! »16. lipnja 2014. 09:40

Re: Barber "Imaginacija" užas

Katastar "16. lipnja 2014, 11:47

Re: Barber "Imaginacija" užas

Katastra "16. lipnja 2014, 11:57

Re: Barber "Imaginacija" užas

Katastra "16. lipnja 2014, 12:11

Re: Barber "Imaginacija" užas

Boo! »16. lipnja 2014, 12:47

Re: Barber "Imaginacija" užas

svetlana8 "20. lipnja 2014. 07:38

Re: Barber "Imaginacija" užas

vawi »20. lipnja 2014, 12:54

Re: Barber "Imaginacija" užas

svetlana8 "20. lipnja 2014. 20:26

Re: Barber "Imaginacija" užas

Boo! »26. lipnja 2014. u 9:58 sati

Re: Barber "Imaginacija" užas

Njemačka žena "10 srpnja 2014, 15:46

Re: Barber "Imaginacija" užas

sokolov_igor »10. srpnja 2014, 16:01

Re: Barber "Imaginacija" užas

Calypso »10. srpnja 2014., 10:03 sati

Re: Barber "Imaginacija" užas

Njemačka žena "10 srpnja 2014, 22:17

Re: Barber "Imaginacija" užas

[email protected] "11 srpnja 2014, 12:18

Re: Barber "Imaginacija" užas

Yevochka »03 Kolovoz 2014, 20:23

Top