logo

Daj mi Waffle - Waffles u Hong Kongu, koji su kuglice napunjene sirupom i pomiješane s voćem. Izvorni desert popularan je u Rusiji. Ugostiteljske točke koje nude svojim posjetiteljima imaju visoku profitabilnost poslovanja.

Trţište brze hrane u Rusiji se prosiruje godišnje za prosjek od 15%. Ovaj trend rasta pridonosi stabilnom poslovanju i razvoju tvrtki koje se bave tom vrstom aktivnosti. Daj mi Waffle power points uspješno rade u dvije zemlje - Rusiji i SAD-u. Tvrtka se brzo razvija.

Franšizna kartica

Koncept franšiznog poslovanja

Koncept "Give me Waffle" može se formulirati kao posao s samo plusom. Temelji se na ideji visokog prinosa i brzog razvoja. Ni jedna točka koju tvrtka ne otvori ne radi gubitkom.

Prednosti i nedostaci

Glavna prednost franšize "Give Me Waffle" je brz povrat ulaganja i dobri razvojni izgledi. Novi proizvod privlači pozornost kupaca institucija i popularan je kod ljudi različitih dobnih skupina.

Daj mi tehničari Waffle da pomognu otvoriti bodove u kratkom vremenu. To značajno smanjuje troškove organizacije poslovanja. Ulaganja se isplaćuju u razdoblju od 2 do 6 mjeseci.

Nedostatak franšize je potreba za traženjem prostorije opremljene vodoopskrbnim i kanalizacijskim sustavom koji zadovoljava zahtjeve sanitarnih standarda.

Zahtjevi za sobu

Za organizaciju točke snage potreban vam je prostor od 6 četvornih metara. metara, opremljena vodoopskrbom i kanalizacijskim sustavom i ima opskrbu električnom energijom kapaciteta 7 kW.

Financijski uvjeti

Franšiza obuhvaća detaljne upute o organizaciji poslovanja, obuci osoblja, pružanju procesnih karata, četiri profesionalna glačala za odbojci, potrošni materijal i obrasce za zaposlenike.

Franšizodavac prima knjigu robne marke, program računovodstvenog sustava, računovodstvenu i pravnu pomoć, pomoć pri otvaranju točke. Točnije, daj mi franšizu vafla raspravlja se na osobnoj razini.

zaključak

Daj mi točke za krevete mogu imati dvije opcije trgovine - otvoreni paviljoni u trgovačkom centru ili uličnoj hrani. Franšiza može postati osoba koja je navršila 20 godina.

Daj mi vafle

OPIS FRANŠICE Daj mi Waffle

Franšiza Daj mi Waffle - ovo je Hong Kong vafli s punjenjem iznutra!

Tim Give Me Waffle je više od desetak profesionalaca u svim područjima svojih aktivnosti. Naša je tvrtka bila prva koja je otvorila slično poslovanje u Ruskoj Federaciji. U ovoj smo fazi otvorili 5 naših prodajnih mjesta i više od 60 franšiziranih na području Ruske Federacije i zemalja ZND-a.

Franšiza Give me Waffle je profitabilno i brzo plaćeno poslovanje na području ulične hrane.

Mreža Give Me Waffle najveća je u Rusiji, a CIS prodaje hamburgere u Hong Kongu.

Prednosti naše franšize:

  • Visoka dobit s rokom povrata od 3 do 6 mjeseci.
  • Mala ulaganja na lansiranje.
  • Brzi početak
  • Nedostatak autorskih naknada (ne naplaćujemo naknade od prvog partnera u svakoj regiji).
  • Brzo rastuće tržište
  • Novi proizvod na tržištu (novi proizvod na ruskom tržištu, koji je pokazao svoju popularnost u inozemstvu).
  • Visoka marža proizvoda
  • Jednostavnost otkrivanja (dobivate korak po korak upute o tome kako otvoriti i pokrenuti poslovanje.

Poslovni forum

Franšizni prodajni bodovi za vafle Hong Konga.

Lider214 30. ožujka 2016

Bok, želim otvoriti 2 boda za prodaju vafla u gradu, tu je i rezervacija za 2 dobrom mjestu u trgovačkom centru i poslovnom centru grada.

Pregledao sam prijedloge, ulaganja u 500t svugdje u jednom trenutku, ali to je očito skupo, a onda je g. Mr Waffele's franšiza došao na web stranicu, oni mi kažu da ću otvoriti 2 boda na proračun za 500-600 tisuća rubalja, što mi odgovara.

Jučer sam ponovno razgovarao s dečkima, sve se čini dobrim, pozivaju me da pogledam njihove točke, ali ne mogu naći vremena, građevinski biznis je tek započeo u sezoni.

Možda je netko kupio franšizu ili imao iskustva s njima.

KonsTrush 30. ožujka 2016

Pozdrav!
On je sam želio otvoriti bodove za prodaju vafla, ali nije rastao zajedno u financijama.

Također sam promijenio hrpu mogućnosti, ubio puno vremena za sve ovo.
U konačnom ishodu daje prioritet Bubble Wafflee. (Također Hong Kong) bubble-waffle.ru

Ali o gosp. Wafflee nije ni čuo: |

Uvjeti za otvaranje takvog posla su prilično humani. Za organizaciju male točke u shopping centru (6-10 m²) Potrebno je oko 250-400 tisuća rubalja, a na otvaranju trgovine kiosk: 600-800 tisuća rubalja.

postskriptum U idealnom slučaju, propusnost za ljude u trgovačkom centru je od 10.000 ljudi u svakodnevnom životu, ne mislim da je tako flotacija prije Krista.
Ako to nije tajna, autor, u kojem gradu planiraš pokrenuti svoje "bodove"?

DIMANSH 31. ožujka 2016

A kako se gongonski vafli razlikuju od onih kineskih?

biorobota 31. ožujka 2016

xs opet, pitanje je je li vam potrebna franšiza za to.

MilaAlieva 31. ožujka 2016

kažu da ću s njima otvoriti 2 boda u proračunu od 500 do 600 tisuća rubalja, što mi odgovara.

Zbog čega? Ovo je prvi trenutak.

Druga točka: koliko je relevantna blagovaonica u poslovnom centru?

Treća točka: koliko je to važno samo s vafama?

Daj mi vafle


Jeste li službeni predstavnik ove franšize? Prijavite se

Stvarčice

  1. Potpuna je marketinška podrška.
  2. Isporučuje se sva potrebna oprema za rad.
  3. Za otvaranje prodajnog mjesta specijalist napušta sjedište.
  4. Razvija se individualni projekt dizajna za utičnicu.
  5. Pomoć franšizodavcu u obavljanju poslova.
  6. Brzo razdoblje povrata franšize.
  7. Pravna i računovodstvena podrška tijekom cijele godine.
  8. Jedinstveni proizvod koji nema analoga.
  9. Mogućnost odabira poslovne opcije - od točke u trgovačkom centru do uličnog kioska.
  10. Vlastiti IT sustav za računovodstvo.
  11. Plaćanje proračuna za oglašavanje na otvaranju.
  12. Potpuno spreman korporativni stil.
  13. Dostupni su recept i tehnologija izrade vafla.
  14. Predviđen je plan za pokretanje poslovanja.

kontra

  1. Potreba za samostalnim osobljem.
  2. Za obnavljanje poslovanja potrebno je mjesto s visokim prometom.
  3. Ograničen raspon.
  4. Povrati samo u velikim gradovima.

Ostavite povratne informacije

Recenzije Daj mi Waffle

Slijedite recenzije

Vodio se na blještavim sloganima i kupio franšizu. Daj mi Waffle. Kao što se ispostavilo, izgubio novac. Takav posao je vrlo težak za provođenje, a njegov povrat je blizu nula. Ne savjetujem nikome da se obratite tvrtki, obećavaju puno, ali zapravo je prazna.

Prije nego što kupite franšizu, razmislite sto puta - da li vam je potrebna ili ne. Ponuda je vrlo zanimljiva, ali hoće li biti bilo kakvih potražnje? Mnogo ovisi o tome koliko ljudi prolazi pored utičnice. Oko tog broja bi trebalo biti barem tisuću ljudi na sat, što je dosta. Štoviše, čak iu najrazvijenijim megapolonima vrlo je i vrlo teško pronaći takvu sposobnost cross-countrya. Čak i ako radite malo i još uvijek pokupite odgovarajuću točku, tada će troškovi iznajmljivanja biti puno veći od vaše zarade. Morat ćemo spasiti na nešto, ili nekako varati ljude. Posao takve franšize je stvaran, ali puno ovisi o sreći i, naravno, društvenom statusu potencijalnih kupaca. Želite probati - molim vas, ali unaprijed navedite sve pojedinosti. Možda si stvarno sretan i počnete dobivati ​​dobar novac tako što ćete napraviti vafle Hong Konga.

Slične franšize

DOBRA HRANA - kafić brze hrane

DOBRO HRANA franšiza uključuje otvaranje fast food kavana. Ako ste zainteresirani za ovu franšizu, možete pročitati više recenzija i druge detalje o tome.

"Omiljena pekara"

Franšiza "Favorite Bakery" uključuje organizaciju poduzeća za pečenje kruha, peciva i pita. Da biste saznali više i pregledali tu franšizu, pročitajte dalje.

Pekački pokloni Orijenta

Franšiza "Pokloni Istoka" omogućuje vam otvaranje pekare u orijentalnom stilu. Da biste vidjeli recenzije o ovoj franšizi i saznali ostale informacije, pročitajte dalje.

Waffles u Hong Kongu - franšiza i uvjeti za primitak

Briga za hranu odavno je vrlo atraktivna za početak otvaranja poduzeća. Konkretno, novi razvoj u ovom smjeru, kao što su Hong Kong vafli na franšizi.

Što je franšiza, njezine odredbe

Ova vrsta brze hrane ne iznenađuje nam iz Hong Konga. Stoga se razvija samo u Rusiji, a to znači da ta ideja ima veliku slobodnu nišu koja može biti okupirana bez konkurencije. Naravno, postoje tvrtke pioniri u provedbi ove ideje. Što već pruža njihovu franšizu. Kako je privlačan biznismen? Saznajte dolje.

Nedavno je takva stvar kao franšiza postala široko poznata. Što je tako privlačna za poduzetnike. Prvo ćemo shvatiti što je to. Franšiza je odredba tvrtke (franšize) koja ima veliko tržište i poslovne planove, za ulaznu naknadu i postotak prodaje, svu potrebnu dokumentaciju i koncept poduzetniku.

Pogledajmo bliže primjer. Svatko zna Starbucks kafeterija. Tako ta ogromna tvrtka prodaje onima koji žele svoje ideje. Zbog toga možete svoj kafeterija, ali će raditi pod markom Starbucks. Osim toga, unutrašnjost kafeterije treba biti slična tvrtki. tj Razvijat ćeš svoj kafeterija u okviru plana svih Starbucks mreža.

Prednosti franšize

Prednosti franšize su vrlo velike, posebno za pokretanje poslovanja. Oni su kako slijedi:

  • Franšiza će pomoći pri registraciji i izvršenju svih dozvola;
  • Imat ćete gotov koncept, zbog čega nećete morati izmisliti dizajn interijera i poslovni model;
  • Franšiza obično ima veliku bazu korisnika. A to znači da ćete od velikog broja posjetitelja imati veliki broj posjetitelja;
  • Tehnička oprema i isporuka proizvoda preuzima franšizu.

Osim toga, vrlo često takve tvrtke daju pravo na besplatnu obuku za svoje zaposlenike. Ponekad mogu ponuditi već obučeno osoblje.

Još jedna sjajna prednost branda je njegova nezavisna reklamna kampanja. Kao rezultat toga nećete morati potrošiti sredstva, ali istodobno ćete i žeti svoje plodove. Čini se da takav model nema značajnih nedostataka. Ali istodobno ćete biti ograničeni u donošenju odluka o promicanju vaše institucije. Na primjer, morat ćete se pridržavati svih svojstava poslovanja s franšizom. Osim toga, nećete biti u mogućnosti odstupati od poslovnog plana s internim pravilima. Sve će se trebati obaviti u okviru koji je uspostavljen na kraju ugovora.

Ali, s druge strane, ako je ovo vaš prvi projekt, onda ćete ovdje biti lišeni prilike da naiđete na mnoge zamke. Također, franšiza oduzima tolike brige. Iz toga slijedi da ćete steći dragocjeno iskustvo u upravljanju i stvaranju vlastitog poslovanja uz minimalne rizike. Što će u budućnosti biti moguće provesti pri izradi vlastite robne marke.

Kako otvoriti franšizu?

Zapravo, logično pitanje nakon gore proučavanog materijala i kako zapravo otvoriti franšizu?

Da biste to učinili, slijedite pravila s popisa u nastavku:

  1. Morate odlučiti o proizvodu ili idejama koje želite implementirati. Pretpostavimo da ste odabrali vafle Hong Konga;
  2. Analizirajte tržište u gradu i zemlji i saznajte o najvećim i najuspješnijim tvrtkama koje se uspješno razvijaju. Uostalom, ako kupite franšizu iz osrednje tvrtke koja zauzima prosječnu poziciju na tržištu, izgubit ćete novac jer njezina poslovna ideja ne dovodi do dobre izvedbe u našoj zemlji. Osim toga, iz uspješne tvrtke dobit ćete i veliku bazu kupaca i marku;
  3. Zatim uzmite u obzir navedeni period povrata. Smatra se vrlo riskantnim ako je razdoblje dulje od jedne godine, ali je početna investicija ogromna. Najbolji od svih će biti povrat, koji će biti 5 do 6 mjeseci, to su pravi brojevi. S njima je rizik umanjen;
  4. Posljednji važan čimbenik je trošak franšize. Ovdje, prije svega, potrebno je shvatiti da što više sredstava ulažemo, to više povećavamo rizike. Osim ako franchising nije najveći brand u zemlji ili svijetu.

Koju online trgovinsku franšizu odabrati? Više o tome pročitajte u našem materijalu.

Ovdje ćete naučiti kako otvoriti kavu "Coffee to go" na franšizu.

Pekara je vrlo popularan i profitabilan posao. Ovdje ćete naći savjete o tome kako otvoriti franšiznu pekaru.

Waffles u Hong Kongu - franšiza i uvjeti

Hong Kong waffles pojavio se na ruskom tržištu ne tako davno, osim toga, piće fast food tržištu u zemlji je općenito slabo razvijen. Ti čimbenici upućuju na to da će vaši potencijalni klijenti barem biti zainteresirani za takvu novost. Sve što vam ostaje da to učinite je osvojiti svoju lokaciju sa svojim dobro pripremljenim proizvodom.

Što su vafli Hong Konga? Oni imaju standardne sastojke za vafle za pečenje. Ali, istodobno se izrađuju u posebnom obliku koji im daje sferne konveksnosti. U kojem je kasnije i dodao različite punila koje je odabrao klijent. Na otvorenim prostorima Rusije sljedeće trgovačke tvrtke preuzele vodeće mjesto na tržištu: "Daj mi Waffle", "BUBBLE TIME", "Wow! Vafli”. Svi oni mogu kupiti franšize.
Analizirati smo svaki od njih u redu.

Daj mi Waffle

Daj mi Waffle franšizu

To je možda najveća od ove tri tvrtke. Aktivno razvija i promiče svoju mrežu. Trenutno je zastupljena u više od 35 gradova Rusije. Glavna značajka ove tvrtke je sposobnost klijenta da promatra pripremu njegove narudžbe, jer je sve učinjeno pred njim. To osigurava svježinu proizvoda, kao i visoku kvalitetu proizvoda.

Daj mi Waffle prodaje svoju franšizu za 250 tisuća rubalja. Ovaj iznos uključuje sve troškove potrebne za zakup teritorija, kupnju opreme i dobivanje svih potrebnih dozvola.

Royalty je pet tisuća rubalja mjesečno. Navedeno razdoblje povrata ove franšize iznosi dva mjeseca. Takvo vrijeme govori o minimalnom riziku za poduzetnika.

Zahtjevi za prostore su kupcu:

  • Površina - više od 7 četvornih metara. m.
  • Električna snaga - 8 kW;
  • Brzina od 600 ljudi na sat.
  • U zamjenu, franšizodavac pruža svu gore navedenu pomoć.

"BUBBLE TIME"

Ova tvrtka je međunarodna. Usredotočena je na prodaju hostija u Hong Kongu u njihovom klasičnom obliku i prodaji branded čaja. Kao franšizodavac, tvrtka je poznata po uzimanju vrlo malih autorskih prava i zahtijeva prilično nisku cijenu za franšizu. Isplata koju je tvrtka objavila tek je nekoliko mjeseci.

Za početak suradnje potrebno je ispuniti sljedeće uvjete:

  • Početno ulaganje - 300 tisuća rubalja;
  • Povrati će biti samo 6 mjeseci;
  • Royalty koja zahtijeva tvrtka - 3,5% prometa robe;
  • Royalty se plaća, tek u drugoj godini poslovanja;
  • Postoji nekoliko formata pokretanja točaka.

Kao franšizna tvrtka osigurat će sve standardne dokumente. Osim toga, obučite osoblje i pomoć pri dizajnu vaše prodajne stanice. Sve standardne franšizne pogodnosti bit će dostupne.

„Wow! vafli "

Ova tvrtka je treća na ruskom tržištu. To pokazuje dobre rezultate i jedan je od vodećih tvrtki u prodaji čokolade u zemlji. Među prednostima svoje franšize moguće je zabilježiti niske naknade i minimalna početna financijska ulaganja. Više o njima:

  • Trošak franšize - 150 tisuća rubalja;
  • Royalty - 3% prometa robe;
  • Isplata - 3 mjeseca.

Delicious Hong Kong Waffles

S druge strane, franšizodavac pruža punu pravnu i tehničku podršku. Osim toga, primit ćete logotipove marke i druge standardne pogodnosti dostupne kroz franšizu.

Troškovi i prihodi - dati brojke

Trebat će mjesečno platiti 30 tisuća rubalja za plaćanje osoblja, iznajmiti i kupiti sve potrebne sastojke. Osim toga, morat ćete platiti autorska prava - 3,5%, što će biti 2500 rubalja.

Imate li pitanja? Saznajte kako riješiti problem - nazovite odmah:

+7 (499) 577 - 03-71
(Moskva)

+7 (812) 425-60-36
(St. Petersburg)

8 (800) 333-58-23
Za sve regije!

Brzo je i besplatno!

U glavnom neto dohodak iz jedne točke će biti oko 50-70 tisuća rubalja, ovisno o gradu i mjestu. Dakle, isplata će biti od 4 do 6 mjeseci.

Bubble waffle i Daj mi vafle
Franšiza:
što odabrati?

12/03/2015, BIBOSS Press centar

Ako je kava za franšizu kave već prošla, čini se da drugi val slijedi franšizu vafla u Hong Kongu. Među franšiznom ponudom na tržištu su "SUN WAFFLE", "WAFL", "Waffle Iron", "Waffle Maker", "Wow! Waffles "i druge višestruke varijacije na riječi" vafl ". Danas uspoređujemo franšize iz Bubble Waffle i Give me Waffle - jedan od najvećih franšiznih lanaca koji prodaju pimply vafle.

Tvrtka "Bubble Waffle" započela je u Permu 2010. godine, franšizna linija otvorena 2014. godine i trenutno ima 40 franšiznih prodajnih mjesta, a dva od njih. (Međutim, treba napomenuti da u bliskoj budućnosti mreža očekuje rebranding u formatu "WUFBUSTERS", što podrazumijeva moderniji i privlačniji stil).

Njezin "kolega u dućanu" - tvrtka "Give Me Waffle" otvorena je tek 2015. godine u Krasnojarskom, a iste godine pokrenula je prodaju franšize. Unatoč tome što je potonji započeo svoje aktivnosti prije manje od godinu dana, vrlo brzo i uspješno se razvijao u Rusiji, već je otvorio 5 vlastitih bodova i 30 franšiznih bodova.

Koje su njihove razlike? Prvo, doprinos paušalnog franšize "Give me Waffle" ne mijenja se, bez obzira na format otvorite kafić: kafić, hranu ili otok u trgovačkom centru.

Što se tiče Bubble Waffle, tvrtka nudi četiri paketa franšize, a svaka od njih ima različitu visinu paušalnog iznosa. Prva - "svjetlost" - stvorena je za već rade kavane koji žele dopuniti svoj asortiman s hostija u Hong Kongu. Početno ulaganje traje oko 259 tisuća rubalja, od čega 179 tisuća rubalja je paušalna naknada. Međutim, prema predstavniku tvrtke, oni ne nude ovaj format sada, pa biste trebali obratiti pažnju na drugi "start up" paket.

"Start up" franšizna ponuda zahtijeva 500-790 tisuća rubalja početne investicije i namijenjena je poduzetnicima koji žele otvoriti jednu točku. Za više "naprednih", osiguran je "Expert" paket, koji uključuje angažiranje i obuku osoblja od strane terenske posade i otvaranje dvije točke besplatno (otvaranje treće i sljedeće one će morati platiti naknadu). Konačno, format Premium podrazumijeva ekskluzivnu reprezentaciju u regiji pola godine, slobodno otvaranje neograničenog broja bodova i neovisno lansiranje franšizora jednog ključnog poduzeća.

Vraćajući se na franšizu Give me Waffle, njegovi franšizni paketi ne pružaju mogućnost ekskluzivne zastupljenosti u bilo kojoj regiji. Ali možete postati majstor franšize u svojoj regiji i kontrolirati broj bodova otvorenih na vašem teritoriju od strane drugih franšiza, primiti od njih dio paušalne naknade i autorske naknade. Također je vrijedno reći da u slučaju "Give me Waffle" niste ograničeni na određeni broj objekata koji se mogu otvoriti u franšizi, za razliku od franšizne ponude od "Bubble Waffle".

Prolazite, prolazite

Proučavajući prezentacije i komercijalne prijedloge dviju tvrtki, naći ćete važan koncept za fastfood-business kao "propusnost". Međutim, novak poduzetnik može imati pitanje: kako se izračunava? I "Give me Waffle" i "Bubble Waffle" postavljaju 800-1000 ljudi kao optimalni pješački promet po satu. Međutim, nisu sve tvrtke mogu dati razumljiv odgovor kako je izračunati.

Ako predstavnik tvrtke "Bubble Waffle" odgovori da možete saznati samo prohodnost stanodavca ili "sjediti mjesec dana na željenom mjestu i vidjeti", onda "Give me Waffle" ima svoju metodu izračuna.

Predstavnici "Give Me Waffle" objasnili su tako preciznu činjenicu da vlasnici stanova mogu vrlo ukrasiti stvarnost, a uz pomoć ovog jednostavnog eksperimenta dobit ćete više ili manje stvarnu sliku.

Što dobivamo za franšizu?

Uz razjašnjenje bilo kakvih pitanja koja vam mogu biti, prva stvar koju trebate dobiti je pomoć u promidžbi. Oba "Give me Waffle" i "Bubble Waffle" oslanjaju se na društvene mreže i stranice. Grupe u Vkontakte i Facebook, stvorene za svaki pojedini grad, naglašavaju činjenicu otvaranja vašeg novog kafića, a adresa institucije će se pojaviti na web mjestu.

Drugi je dizajn vaše točke. Razvijat će stručnjak za franšize.

Treći - također ćete dobiti korporativni identitet zaposlenika tvrtke. Usput, u izračunima "Daj mi Waffle", misli se na četiri točke, a u "Bubble Waffle" - pet bodova, kako bi se izbjegla nestašica osoblja na posebno aktivnim danima. Međutim, to nisu toliko bitne razlike.

Četvrto, dobit ćete teorijsku pomoć u pravnim pitanjima, ali ćete morati samostalno voditi račune ili zaposliti računovođu da biste dobili outsourcing.

Peto, CRM sustav (nije vlasnički) osiguran je za obje franšize. Franšiza koja nema takav sustav upravljanja i kontrole ne treba se uopće razmotriti.

Šesto izdanje. Paket franšize "Give me Waffle" uključuje prvi put potrebne potrošne materijale (osim proizvoda), u "Bubble Waffle" - ne, platite ih odvojeno.

I konačno, sedmo, naći ćete svoje dobavljače proizvoda, one koje će vam biti bliže i prikladnije.

Već je spomenuto da Bubble Waffle ima franšizne pakete koji podrazumijevaju mnogo više usluga od franšizora. Na žalost, "Daj mi Waffle" ne može se pohvaliti takvom stvar.

Koliko ću dobiti?

Slijede približni izračuni prihoda i rashoda obje tvrtke za regije (ne za Moskvu, Moskvu i St. Petersburg).

Ukupni brojevi

Dakle, ako franšizu želite dobiti ekskluzivni u regiji, onda biste trebali obratiti pozornost na «Bubble Waffle». Ako želite fiksni paušalni iznos bez obzira na veličinu vaših poslovnih planova, odaberite ponudu od "Give me Waffle".

Međutim, prema već postojećim franšizima obiju tvrtki, glavna stvar je zapamtiti da je ovo prvenstveno vaše poslovanje. U svakom slučaju će se pojaviti problemi, a prije svega o tome kako se sami nositi s njima - uspjeh vašeg poduzeća ovisit će o tome.

Da biste izrazili svoje stajalište i sudjelovali u glasovanju, bacite svoj glas za ovu ili tu franšizu - ostavite svoje komentare ispod članka i unesite grupu BIBOSS.

Waffles u Hong Kongu - franšiza i uvjeti za primitak

Briga za hranu odavno je vrlo atraktivna za početak otvaranja poduzeća. Konkretno, novi razvoj u ovom smjeru, kao što su Hong Kong vafli na franšizi.

Što je franšiza, njezine odredbe

Ova vrsta brze hrane ne iznenađuje nam iz Hong Konga. Stoga se razvija samo u Rusiji, a to znači da ta ideja ima veliku slobodnu nišu koja može biti okupirana bez konkurencije. Naravno, postoje tvrtke pioniri u provedbi ove ideje. Što već pruža njihovu franšizu. Kako je privlačan biznismen? Saznajte dolje.

Nedavno je takva stvar kao franšiza postala široko poznata. Što je tako privlačna za poduzetnike. Prvo ćemo shvatiti što je to. Franšiza je odredba tvrtke (franšize) koja ima veliko tržište i poslovne planove, za ulaznu naknadu i postotak prodaje, svu potrebnu dokumentaciju i koncept poduzetniku.

Pogledajmo bliže primjer. Svatko zna Starbucks kafeterija. Tako ta ogromna tvrtka prodaje onima koji žele svoje ideje. Zbog toga možete svoj kafeterija, ali će raditi pod markom Starbucks. Osim toga, unutrašnjost kafeterije treba biti slična tvrtki. tj Razvijat ćeš svoj kafeterija u okviru plana svih Starbucks mreža.

Prednosti franšize

Prednosti franšize su vrlo velike, posebno za pokretanje poslovanja. Oni su kako slijedi:

  • Franšiza će pomoći pri registraciji i izvršenju svih dozvola;
  • Imat ćete gotov koncept, zbog čega nećete morati izmisliti dizajn interijera i poslovni model;
  • Franšiza obično ima veliku bazu korisnika. A to znači da ćete od velikog broja posjetitelja imati veliki broj posjetitelja;
  • Tehnička oprema i isporuka proizvoda preuzima franšizu.

Osim toga, vrlo često takve tvrtke daju pravo na besplatnu obuku za svoje zaposlenike. Ponekad mogu ponuditi već obučeno osoblje.

Još jedna sjajna prednost branda je njegova nezavisna reklamna kampanja. Kao rezultat toga nećete morati potrošiti sredstva, ali istodobno ćete i žeti svoje plodove. Čini se da takav model nema značajnih nedostataka. Ali istodobno ćete biti ograničeni u donošenju odluka o promicanju vaše institucije. Na primjer, morat ćete se pridržavati svih svojstava poslovanja s franšizom. Osim toga, nećete biti u mogućnosti odstupati od poslovnog plana s internim pravilima. Sve će se trebati obaviti u okviru koji je uspostavljen na kraju ugovora.

Ali, s druge strane, ako je ovo vaš prvi projekt, onda ćete ovdje biti lišeni prilike da naiđete na mnoge zamke. Također, franšiza oduzima tolike brige. Iz toga slijedi da ćete steći dragocjeno iskustvo u upravljanju i stvaranju vlastitog poslovanja uz minimalne rizike. Što će u budućnosti biti moguće provesti pri izradi vlastite robne marke.

Kako otvoriti franšizu?

Zapravo, logično pitanje nakon gore proučavanog materijala i kako zapravo otvoriti franšizu?

Da biste to učinili, slijedite pravila s popisa u nastavku:

  1. Morate odlučiti o proizvodu ili idejama koje želite implementirati. Pretpostavimo da ste odabrali vafle Hong Konga;
  2. Analizirajte tržište u gradu i zemlji i saznajte o najvećim i najuspješnijim tvrtkama koje se uspješno razvijaju. Uostalom, ako kupite franšizu iz osrednje tvrtke koja zauzima prosječnu poziciju na tržištu, izgubit ćete novac jer njezina poslovna ideja ne dovodi do dobre izvedbe u našoj zemlji. Osim toga, iz uspješne tvrtke dobit ćete i veliku bazu kupaca i marku;
  3. Zatim uzmite u obzir navedeni period povrata. Smatra se vrlo riskantnim ako je razdoblje dulje od jedne godine, ali je početna investicija ogromna. Najbolji od svih će biti povrat, koji će biti 5 do 6 mjeseci, to su pravi brojevi. S njima je rizik umanjen;
  4. Posljednji važan čimbenik je trošak franšize. Ovdje, prije svega, potrebno je shvatiti da što više sredstava ulažemo, to više povećavamo rizike. Osim ako franchising nije najveći brand u zemlji ili svijetu.

Koju online trgovinsku franšizu odabrati? Više o tome pročitajte u našem materijalu.

Ovdje ćete naučiti kako otvoriti kavu "Coffee to go" na franšizu.

Pekara je vrlo popularan i profitabilan posao. Ovdje ćete naći savjete o tome kako otvoriti franšiznu pekaru.

Waffles u Hong Kongu - franšiza i uvjeti

Hong Kong waffles pojavio se na ruskom tržištu ne tako davno, osim toga, piće fast food tržištu u zemlji je općenito slabo razvijen. Ti čimbenici upućuju na to da će vaši potencijalni klijenti barem biti zainteresirani za takvu novost. Sve što vam ostaje da to učinite je osvojiti svoju lokaciju sa svojim dobro pripremljenim proizvodom.

Što su vafli Hong Konga? Oni imaju standardne sastojke za vafle za pečenje. Ali, istodobno se izrađuju u posebnom obliku koji im daje sferne konveksnosti. U kojem je kasnije i dodao različite punila koje je odabrao klijent. Na otvorenim prostorima Rusije sljedeće trgovačke tvrtke preuzele vodeće mjesto na tržištu: "Daj mi Waffle", "BUBBLE TIME", "Wow! Vafli”. Svi oni mogu kupiti franšize.
Analizirati smo svaki od njih u redu.

Daj mi Waffle

Daj mi Waffle franšizu

To je možda najveća od ove tri tvrtke. Aktivno razvija i promiče svoju mrežu. Trenutno je zastupljena u više od 35 gradova Rusije. Glavna značajka ove tvrtke je sposobnost klijenta da promatra pripremu njegove narudžbe, jer je sve učinjeno pred njim. To osigurava svježinu proizvoda, kao i visoku kvalitetu proizvoda.

Daj mi Waffle prodaje svoju franšizu za 250 tisuća rubalja. Ovaj iznos uključuje sve troškove potrebne za zakup teritorija, kupnju opreme i dobivanje svih potrebnih dozvola.

Royalty je pet tisuća rubalja mjesečno. Navedeno razdoblje povrata ove franšize iznosi dva mjeseca. Takvo vrijeme govori o minimalnom riziku za poduzetnika.

Zahtjevi za prostore su kupcu:

  • Površina - više od 7 četvornih metara. m.
  • Električna snaga - 8 kW;
  • Brzina od 600 ljudi na sat.
  • U zamjenu, franšizodavac pruža svu gore navedenu pomoć.

"BUBBLE TIME"

Ova tvrtka je međunarodna. Usredotočena je na prodaju hostija u Hong Kongu u njihovom klasičnom obliku i prodaji branded čaja. Kao franšizodavac, tvrtka je poznata po uzimanju vrlo malih autorskih prava i zahtijeva prilično nisku cijenu za franšizu. Isplata koju je tvrtka objavila tek je nekoliko mjeseci.

Za početak suradnje potrebno je ispuniti sljedeće uvjete:

  • Početno ulaganje - 300 tisuća rubalja;
  • Povrati će biti samo 6 mjeseci;
  • Royalty koja zahtijeva tvrtka - 3,5% prometa robe;
  • Royalty se plaća, tek u drugoj godini poslovanja;
  • Postoji nekoliko formata pokretanja točaka.

Kao franšizna tvrtka osigurat će sve standardne dokumente. Osim toga, obučite osoblje i pomoć pri dizajnu vaše prodajne stanice. Sve standardne franšizne pogodnosti bit će dostupne.

„Wow! vafli "

Ova tvrtka je treća na ruskom tržištu. To pokazuje dobre rezultate i jedan je od vodećih tvrtki u prodaji čokolade u zemlji. Među prednostima svoje franšize moguće je zabilježiti niske naknade i minimalna početna financijska ulaganja. Više o njima:

  • Trošak franšize - 150 tisuća rubalja;
  • Royalty - 3% prometa robe;
  • Isplata - 3 mjeseca.

Delicious Hong Kong Waffles

S druge strane, franšizodavac pruža punu pravnu i tehničku podršku. Osim toga, primit ćete logotipove marke i druge standardne pogodnosti dostupne kroz franšizu.

Troškovi i prihodi - dati brojke

Trebat će mjesečno platiti 30 tisuća rubalja za plaćanje osoblja, iznajmiti i kupiti sve potrebne sastojke. Osim toga, morat ćete platiti autorska prava - 3,5%, što će biti 2500 rubalja.

Imate li pitanja? Saznajte kako riješiti problem - nazovite odmah:

+7 (499) 577 - 03-71
(Moskva)

+7 (812) 425-60-36
(St. Petersburg)

8 (800) 333-58-23
Za sve regije!

Brzo je i besplatno!

U glavnom neto dohodak iz jedne točke će biti oko 50-70 tisuća rubalja, ovisno o gradu i mjestu. Dakle, isplata će biti od 4 do 6 mjeseci.

Pregled franšiza waffle - trendovi razvoja i zamke

Waffles su nedavno postali najsvjetliji smjer ulice i brze hrane. Za otvaranje trgovine za prodaju tih proizvoda ne treba impresivna investicija. Prag ulaza u prosjeku je 700 tisuća rubalja. U Rusiji "linija čokolade" tek počinje s razvojem, pa se veliki broj igrača koji nude franšiznu suradnju već pridružio prilično novom poslu. Među njima su i iskusne i neprofesionalne tvrtke koje ne pružaju dovoljnu podršku početničkoj franšizodavci. Stoga, oni koji žele raditi na franšizi moraju pažljivo pristupiti izboru partnera.

Poslovanje na wafers: značajke, perspektive

U 2015. godini, Rusija je doslovno prešla u novi smjer u području ulice i brze hrane, što, čini se, nije bilo iznenađenje. Ali hrskavi vafli s različitim punjenjem brzo su pronašli svoje kupce različitih dobnih skupina i društvenih skupina. Poslovanje s napitcima postalo je profitabilno pokretanje, za nekoliko mjeseci otvoreno je desetine prodajnih mjesta, što je dovelo do čitavog "bučnog kafića".

U prolaznim i zauzetnim mjestima počeli su se pojavljivati ​​mali paviljoni s kutakom kupca i male točke s neobičnim asortimanom vafala raznih vrsta i sorti. To uključuje hobotnice od Hong Konga, koje se nadovezuju na voće, vrhnje i druge slatkiše, belgijski s preljevom, sladoledom i vrhnjem, te ostale hrane za kavu - kobasice u krevetu, sendviče za odbijanje voća, vafli i još mnogo toga.

Prednost ovog smjera je novost, jednostavnost organizacije, izvrstan okus. Ako se riječ brze hrane povezuje s vrućim psom ili hamburgerom, vafli su novitet. Pripremaju se ispred kupca u posebnim pećnicama. Oprema je kompaktna i jednostavna za uporabu, brzo montirana. Poslovanje ne zahtijeva velika ulaganja u kapital i, prema mišljenju većine franšizista, isplati se u roku od 5-8 mjeseci. Oni tvrde da čak i za vrijeme financijskih poteškoća ljudi se ne osporavaju malom užitku i spremni su probati sjajne slatke vijesti. Njihovo mišljenje potvrđuju i svjetski trendovi - uostalom, ulična hrana je među najboljim antikriznim franšizama i izvrsna je alternativa za poduzetnike koji su započeli posao.

Potencijalni kupci su školska djeca, studenti, parovi. Prosječna kontrola na takvim mjestima je u rasponu od 160-260 rubalja, a granični prihod je 400% (prema priopćenju vodećih franšizera poslovnog savjeta).

Takav novi i uspješan posao aktivno se kopira, očituje u različitim varijacijama. Razmotrite trenutnu franšizu za danas.

Bubble waffles

Bubble Waffle je trgovačka mreža za proizvodnju i prodaju vaflija koji se pripremaju prema jedinstvenom tajnom receptu. Prodavanje mjehurićnih vafla je jedinstveni razvojni koncept, stabilan dohodak i brz povrat, prema prodavatelju franšize.

Bubble wafer je hrskava baza od 30 kuglica, od kojih je svaki bogat i nježan punjenje za svaki ukus.

Značajke i prednosti franšize Bubble Waffle:

  • Korištenje recepata zaštićenih autorskim pravima isključivo od prirodnih sastojaka;
  • veliki broj tržišta u Rusiji i Europi;
  • mogućnost organiziranja vlastitog posla bez velikih investicija;
  • raditi na području ugostiteljstva;
  • asortiman širokog asortimana - više od 300 vrsta mjehurićih kolača, vanilije, pogača ili čokoladnog tijesta u kombinaciji s slatkim i slanim punjenjem;
  • pouzdana podrška franšize;
  • učinkovite programe obuke za prodajno osoblje i menadžera;
  • operativno pokretanje projekta (od tri tjedna);
  • pristup svim ažuriranjima za franšize.

Možete otvoriti svoje prodajno mjesto za prodaju vafla u jednom od sljedećih formata:

  1. Bubble Waffle Point s ukupnom površinom od 7-10 m². Uglavnom smještena u trgovačkom ili zabavnom centru s velikim prometom. Trošak otvaranja projekta - 25 tisuća dolara. Možete doći do točke otkucaja na 4-6 mjeseci aktivnosti.
  2. Format "Institucije" - površina mora biti 30-300 m², može se nalaziti na teritoriju zabavnog kompleksa ili u zasebnoj sobi na zauzeto mjesto. Razina potrebnih investicija je od 30 tisuća dolara, razdoblje povrata projekta će biti od 5 do 7 mjeseci.

Zaštitni znak Bubble Waffle službeno je registriran u Rusiji s dodijeljenim OKPO kodom. Prodavaonice različitih formata su otvorene u mnogim gradovima i već su pokazale svoju učinkovitost.

Hong Kong vafli

Povijest hongkonskih vafla započinje uskim ulicama Hong Konga, gdje je nepoznata kuharica došla do jela koja je bila osuđena na uspjeh među mještanima i turistima.

Vaflija su osjetljiva tekstura, hrskavica i prisutnost kuglica koje daju izvorni oblik pečenju. Rezultirajuća ploča za odbijanje voća može se namotati u bilo koji prikladan oblik i napuniti raznim punjenjem.

Manje od deset godina kasnije, takva se novost pojavila u kafićima i restoranima u raznim dijelovima svijeta. Danas je jelo od finih mjesta preneseno u fast food institucije, što ga čini dostupnijim širokim masama stanovništva.

Daj mi vafle

Daj mi Waffle je poznata velika mreža koja prodaje vaflove Hong Konga. Svi proizvodi izrađeni su od prirodnih sastojaka. Klijent može neovisno slijediti proces kuhanja, budući da se svi postupci javljaju pred njegovim očima. Asortiman "Give me Waffle" je vrlo širok - uz voće i vrhnje, možete naručiti punjenje mesa s povrćem i raznim umacima. Također je predstavljen veliki broj pića - od prirodne kave do specijalnih koktela.

Franšiza Daj mi blebetanje - je sposobnost da organizira vlastiti posao pod poznati brand, koristiti jedan model upravljanja. Franšizodavac pruža pouzdanu podršku u svim fazama otvaranja i daljnjih aktivnosti.

Daj mi Waffle franšizni trošak:

  • paušalna isplata - 239 tisuća rubalja;
  • naknade - 5 tisuća rubalja;
  • odbitaka od oglašavanja;
  • razdoblje povrata projekta - od 2 mjeseca;
  • početna ulaganja - 250 tisuća rubalja.

Nema posebnih zahtjeva za potencijalne franšize. Svaka osoba koja ima početni kapital za razvoj poslovanja može biti partner mreže Give me Waffle.

Prostorni zahtjevi:

  • prodajno područje - od 6 m²;
  • mrežna veza - od 7 kW;
  • pješački tok - od 700 ljudi na sat.

Nakon što je sklopio ugovor o partnerstvu, nakon što su platili sve doprinose, poduzetnik može računati na podršku franšize, što uključuje razvoj dizajna, opremu, knjigu robne marke, obuku osoblja, recepte i tehnologiju kuhanja. U procesu aktivnosti možete tražiti savjete. Franšizodavac će vam pomoći u rješavanju raznih slučajeva, savjetovati u pitanjima obveznih prijava računa o prodaji itd.

Željezo od šećera

Waffle Iron je lanac federalnih kafića za proizvodnju i prodaju brze hrane.

"Željezni kotač" je profitabilno ulaganje novca. U pozadini krize, većina bodova pokazala je djelotvornu aktivnost i isplaćivala ulaganja za 5-6 mjeseci.

Izbornik ove tvrtke je mnogo širi od izbornika srodnih poduzeća usmjerenih na prodaju hostija u Hong Kongu. To uključuje:

  • sendviči od lisica - hrskavica s ribom, mesom ili povrćem. Velika veličina i visoka prehrambena vrijednost proizvoda čine ga punim doručkom ili ručkom;
  • pizza od šlagova - ekskluzivno jelo koje se može naći samo u "Waffle Iron". Klasične pizza punila su pečene na hrskavim vafama i sastavljene u veliku pizzu;
  • corndogs su meso ili kobasice koje su mljevene i pečene u tijesto za šlag;
  • klasične waffles u Hong Kongu.

Za svakog potencijalnog partnera franšizodavac ima individualni pristup. Postoje tipični projekti "Waffle iron", ali u konačnom položaju uzimaju se u obzir sve pojedinačne karakteristike i značajke odabranog mjesta, razvojne regije, baze kupaca i konkurentskih tvrtki.

Trošak franšize željeza od šešira:

  • Paušalni iznos - 250 tisuća rubalja;
  • kupnja opreme franšize - 350 tisuća rubalja;
  • neovisna nabava opreme - 700 tisuća rubalja;
  • ukupno ulaganje u otvaranje Vafelnitsa izlaza - 500-600 tisuća rubalja.

Vrijeme mjehurića

Bubble Time je međunarodna trgovačka mreža koja se specijalizirala za prodaju klasičnih wafflesa u Hong Kongu i Bubble Tea. Zbog malih ulaganja na početku i visoke razine marža, promet mreže sličan je onoj velikih kavana. Predloženi format poslovanja tvrtke Bubble Time brzo se isplati.

Uvjeti suradnje i financijski aspekti franšize Bubble Time:

  • početna ulaganja - 290 tisuća rubalja;
  • isplata projekta 6. mjeseca aktivnosti;
  • autorska prava - 3,5% prometa;
  • Franšizne točke Bubble Time ne plaćaju naknade tijekom prve godine poslovanja;
  • otvaranja mjesta u jednom od formata - otoku za kupovinu, paviljonu, kafiću ili prodaji izvan mjesta.

Paket franšize Bubble Time uključuje knjigu robne marke, pripremljene detaljne upute za otvaranje točke, video trening, provođenje treninga, usluge dizajnera, marketinški stručnjaci, kao i sveobuhvatna savjetodavna podrška (pravna, računovodstvena, tehnička, itd.). Na primjer, menadžer tvrtke savjetovat će o pitanjima za dobivanje punomoći za priznavanje i predaju dokumenata, registraciju tvrtki, dozvole za obradu i zaključivanje ugovora o zakupu.

Potencijalni franšize i budući partneri moraju imati iskustvo u vođenju poslovnih procesa, profesionalnosti, želje za rastom s mrežom i optimiziranje prodaje, poboljšanje kvalitete usluga i kvalitete proizvoda.

U prosjeku je profitabilnost poduzeća 400%, što omogućava poduzetnicima da se razvijaju uz niske investicije.

Bubble Time menadžeri stalno rade na poboljšanju i optimizaciji troškova proizvodnje uvođenjem tehnoloških promjena, skupnim kupnjama i smanjenjem troškova proizvodnje.

Wow! Vafli!

Tvrtka "Wow! Waffles! "Pruža priliku za izgradnju tvrtke koja prodaje hamburgere u Hong Kongu pod vodstvom iskusnog igrača na ovom tržištu, koji nudi kupnju franšize i razvoj svog poduzeća i mreže u cjelini.

Zašto franšiza "Wow! Waffles! ":

  • to su ukusni i prirodni proizvodi;
  • Ovo je novitet na ruskom tržištu;
  • To je povoljno jer su potrebni mali troškovi pokretanja uz veliku potražnju i sve veću popularnost franšiznih proizvoda;
  • ovaj nedostatak konkurencije i sezonalnosti u poslovanju;
  • Ovaj nedostatak velikih ulaganja u oglašavanje i marketing.

Franšiza financijskih izvedbi:

  • kupnja franšize - 148 tisuća rubalja;
  • autorska prava - 3% prometa;
  • očekivani prihod (kako predviđa franšizodavac) - od 100 tisuća rubalja. mjesečno.

Kupnja franšize i sklapanje ugovora, partner može računati na pružanje marketinškog paketa, knjige robnih marki, jedinstven recept za jela s robnom markom, upute za otvaranje trgovine, opreme i inventara, obuku prodajnog osoblja i pomoć pri odabiru mjesta.

„Wow! Waffles! "Je li jeftin franšiza za mali grad i za veliku metropolu, koja brzo dobiva popularnost među širokim masama stanovništva.

The Waffle Trap: Zašto posao ne uspije?

Glavna zapreka "poslovanja vafla" je brz rast novih franšiznih bodova. Izvorna ideja, novost, nenadmašan ukus - sve to je postalo poticaj intenzivnom razvoju. Stoga, igrači na ovom tržištu, koji su pokrenuli franšizni projekt, često priznaju da se više ne mogu nositi s tim tempom razvoja. Većina ih je jedva imala vremena raditi više od godinu dana. Ovo nije dovoljno za kontrolu vaših bodova, a da ne spominjemo franšizirane projekte. Kao rezultat, iskreno "sirove" tehnologije franšize, koje još nisu imale vremena podleći dubokoj analizi i dizajnu, u jednom trenutku mogu prestati pokazivati ​​pozitivne stope razvoja i smanjiti profitabilnost nekoliko puta. Već danas neki franšize su odvojeni od glavnih mreža u kojima rade. Zbog nedostatka kontrole kvalitete koju franšizodavac treba provesti, neki poduzetnici mogu uništiti ugled, što će tada biti vrlo teško vratiti.

Novorazvijeni poduzetnici novih mreža, koji nude franšiznu suradnju, ne uspijevaju se suočiti s velikim protokom prijedloga koji dolaze iz različitih gradova Rusije, zemalja CIS-a i Europe. Takav intenzivan razvoj mreže stvara iluziju uspješnog poslovanja, ali u stvarnosti sve nije tako glatko.

Svakim novim otvorenim projektom franšizodavac gubi kontrolu nad mrežom. Ako analizirate ocjene klijenata takvih gluposti koje djeluju pod franšizom, osim što se dive komentarima, sve se više žalbi zbog nepristojnog osoblja, nespremnosti zaposlenika da rade na kraju njihove smjene. Tu su i pritužbe na kvalitetu proizvoda - nezaštićena jela, burnhed vafli, grube i neumoljive dekor.

U paketu franšizne ponude često je prisutna stavka "Mogućnost kupnje sastojaka za jela u vašem gradu". Ova je značajka postavljena kao prednost za poslovne ljude. U stvarnosti, mnogi franšize iskreno štite dobre sirovine i nude kupcima jela od niskokvalitetnih proizvoda.

Koji je rezultat? Zbog slabe kvalitete sastojaka za posuđe, niska razina usluge (a da ne spominjem činjenicu da novi vafli mogu biti neugodno) vjerojatnost da će se kupac vratiti za sljedeću kupnju smanjuje. Ishod ove situacije može biti drugačiji. Ili franšizodavac više neće otvoriti nove franšizne bodove svaki dan i ozbiljno će razmišljati o poboljšanju postojećih kafića ili nastaviti privlačiti ulaganja pretvarajući se u financijsku piramidu. Ako izgleda da je "poslovanje vafla" dovoljno stabilno, razmislite o kupnji pekarne franšize.

Spremite članak u dva klika:

Unatoč nedostatku, poduzetnici koji su započeli posao koji žele raditi na području brze hrane, dobili su novi smjer, koji danas cvjeta i popularan. Da biste izgradili profitabilne poslove na hostiju u Hong Kongu, ne samo da biste trebali početi od podrške franšize, već i sami voditi brigu o pravilnoj usluzi, kupiti kvalitetne proizvode i pružiti korisnicima samo izvrsna ukusna jela.

Recenzije franšize u Hong Kongu

Što su gonconovi vafli? Waffles u Hong Kongu su novi proizvod brze hrane koji brzo stječe popularnost. Važno je da se ispred konkurenata i da iskoriste besplatnu nišu za hranjenje urbanog stanovništva s proizvodima za brze hrane.
Da biste se bogati na hostiju u Hong Kongu, moguće su dvije mogućnosti: franšiza i samostalni razvoj projekta. Razmotrite obje mogućnosti i saznajte koja je od njih najpoželjnija.

Hong Kong vafli. Franšiza.

Za uspješno pokretanje poslovanja uvijek trebate svježu ideju. Poslovanje vafla je novitet koji ne zahtijeva velika ulaganja. Za održavanje opreme ne zahtijeva više od 5 metara prostora za iznajmljivanje i 1-2 osobe. Kod kupnje franšize, sve brige za kupnju i ugradnju opreme preuzima franšizodavac.

Franšiza paket također uključuje:

  • Registracija utičnice i pružanje promotivnih materijala
  • Korak po korak upute za otvaranje trgovačkog mjesta
  • Redovito treniranje, podrška i savjeti o svim pitanjima.
  • Potrebna pomoć pri registraciji tvrtke, dobivanje dozvola
  • Pomoć u pronalaženju i iznajmljivanju profitabilnog trgovačkog mjesta

Trošak franšiznih usluga je 148 tisuća rubalja. Postotak prometa (naknade) uzima se po stopi od 3%.
Franšizni prodavači govore o dobivanju 100 tisuća rubalja mjesečno od očekivanog profita. Obnova projekta je 2-3 mjeseca jer nema konkurencije i proizvod je tražen tijekom cijele godine. Nedostatak sezonskog stanja donosi stalni prihod, baza redovitih kupaca brzo raste.

Nezavisno organizirati poslovanje hlača u Hong Kongu

Da biste spremili jednokratne naknade i autorske naknade, trebate se sami pokušati pronaći mjesto za iznajmljivanje. To će vam pomoći da besplatno objave ploče Avito.ru, cyan.ru, Irr.ru i drugima. Oni su dobri jer možete pronaći prikladno trgovačko mjesto bez usluga posrednika.

Zatim morate kupiti opremu. Ovdje će i Internet pomoći. Dobavljači opreme mogu vam prodati novi željezni wafer od Hong Konga za 12-15 tisuća rubalja. Budući da cijeli rad zahtijeva najmanje 2 uređaja trebat će oko 30 tisuća rubalja.

Oglašavanje vašeg početaka vađenja također će zahtijevati novac. Posao ove razine trebao bi se dobiti s podrškom za oglašavanje s proračunom od oko 10 do 15 tisuća rubalja mjesečno. To mogu biti letci, posjetnice, letci, stupovi itd.

Za pripremu kafića, punjenja, krema, sladoleda zahtijeva radne ruke. Ako niste spremni zaustaviti se na šalteru, morat ćete pozvati 2 zaposlenika. Njihova plaća znatno će smanjiti zaradu i pojesti dio slobodnog vremena, budući da ćete se morati baviti računovodstvom.

nalazi

Ako ste novi u poduzetništvu, bolje je platiti potrebnu količinu poslovnim ljudima koji su oštri, ispunjeni udarcima, usavršili proces stvaranja utičnice od nule do potpunog početka.
Franšiza, s naizgled visokim troškovima, pomaže poduzetnicima početnicima da odmah započnu vlastito poslovanje, a da ih ne ometaju sitnice.

S dovoljno iskustva u upravljanju poslovnim procesima, kupnja franšize je nepotrebni teret na rashodnoj strani planiranog proračuna.

Povratne informacije od poduzetnika o trgovini hranom u Hong Kongu

Oksana: Apsolutno sam počeo trgovati fast foodom. Nakon što je diplomirao na sveučilištu i stekao pravo, dugo sam tražio posao. Prijatelj je ponudio da ga privremeno zamijeni na prodaju sladoleda. Nakon 2 mjeseca, već sam radio kao odvjetnik, ekonomist, računovođa. Zatim je postala zamjenica. voditelj razvoja mreže. Prije godinu dana otvorila je dva poena za prodaju belgijskih vafla i mini krafna.
Prije dva mjeseca otvorili smo trgovinski otok u trgovačkom centru za prodaju "vaflija u Hong Kongu". Mogu reći da dohodak otoka neznatno nije dosegnuo prihod od 2 boda. Vjerojatno novitet proizvoda koji je pogođen, ljudi voljno kupuju neobičan proizvod i što je najvažnije, ponovno dolaze.

Sandro: Na godišnjicu je prezentirao svoju ženu franšize od hongkonških vafala za 148 tisuća (royalties). Dugo je sanjala o svom poslu. Unajmili su sobu u podzemnoj željeznici u blizini sveučilišta i nisu izgubili! Sada, nakon 4 mjeseca, prihodi njegove supruge kreću se od 80 tisuća do 150 tisuća mjesečno, što je vrlo dobro. Franšiza se isplatila za 2 mjeseca. Sada razmišljamo o otvaranju još jednog u rezidencijalnoj četvrti na drugoj strani grada, jer smo već promaknuli sebe i mislim da bismo mogli uspješno hraniti svima s vafama.

Yevgeny: Uzela sam potrošački kredit iz banke, moji roditelji malo dodali, a s tim novcem organizirao sam prodajnu stanicu koja prodaje elektroničke cigarete, cijevi i suvenire. Trgovina je prošla kroz palubnu palubu, bilo je malo kupaca, dovoljno da pokrije zajam. Odlučio se surađivati ​​s trgovinom i prodati prozore zajedno s rodom za denar.
Ali nije se smirio, nedavno su organizirali mobilnu trgovinu s prijateljem. Prodajemo slatkiše i prodajemo kavu s nama. Dodani Hong Kong vafli u rasponu. Nije se pojavila neka vrsta oštrog skoka u dohotku, ali su dodani hemoroidi.

Bartholomew: Kupio franšizu od Hong Kong waffles - Waffle Iron. Morao sam letjeti u Novosibirsk za dokumente. Paušalna suma me koštala 250.000 rubalja, oko 300.000 više (oprema, najam, itd.). Nalazi se u velikom trgovačkom centru, s velikim križem, ali i uz veliku konkurenciju. Prihod je oko 55.000 mjesečno, pa će se moja ulaganja isplatiti za godinu dana, nadam se.

Ekonomski izračun za prodaju vafla

Ashot: Nikad nisam razumio ljude koji su uključeni u sitnu trgovinu. Ekonomski izračun pokazuje da postoji mnogo rizika, a prihod je beznačajan. Činjenica da franšizeri oglašavaju mogu se podijeliti na 2 ili 3. Oni pokušavaju posuditi svoj proizvod ljudima koji malo razumiju u trgovini. Izračunajte trošak najma, plaće, opreme. A trošak mjehurićeva mahuna na 180 - 220 rubalja prestrašio je najveću masu kupca po cijeni. Prema mojoj procjeni, dobit od takvih aktivnosti je maksimalno 40 - 50 tisuća rubalja.

Top