logo

Moja kći ima 14 godina. Škola je počela prisustvovati listopadu 2017. i već postoji uspjeh. Pet engleskih u četvrtini. Dijete stvarno voli. Učiteljica je vrlo pažljiva i prijateljska. Vrlo atmosfera u školi pridonosi proučavanju jezika. Prostorije su svijetle, svijetle. Moderna interijera. Nemojte kupovati automobile i apartmane za djecu, ali im dajte dobre obrazovanje!

Velika škola! Moje dijete ima sedam godina, oduševljeno je lekcijama, doživjeli smo ljeto intenzivno 2016. godine i sretno smo ostali. Dobro učitelji! Mogu biti zainteresirani i postaviti dijete za trening. Najvažnija stvar je da dijete sretno ide u školu!

Moja kćer (4 godine) odlazi u ovu školu 4,5 mjeseca, tijekom čega je naučila mnogo riječi, počela razumijevati jednostavne rečenice, računati na engleskom. Pouke se održavaju na razigran način, djeca su zainteresirana, nastavnik ih govori na engleskom. Idemo s veseljem i planiramo posjetiti London Express i dalje. :-)

Naša kći Sophia sudjelovala je u ovoj školi od jeseni 2016. godine. Vjerujemo da uvođenje djeteta na strani jezik od ranog djetinjstva doprinosi raznovrsnom razvoju djece, pa smo svjesno došli do Londonskog ekspresije. Vrlo zadovoljan što dijete ide u školu s velikom željom i entuzijazmom. Vrlo smo zahvalni našem učiteljici Anna Igorevne. Od prve lekcije, naše dijete je nadahnuto učiti engleski. Tijekom ove školske godine, Sophia je naučila mnoge riječi, pa čak i pokušava ih koristiti u svakodnevnom životu.

Proučavam u ovoj školi više od 3 godine i mogu vam reći da ćete, ako dođete na engleskom ili pripremiti za ispite, uspjeti. Sve 3 godine na London Express treningu odvijale su se na zanimljiv način. Bilo je mnogo igara koje su se uvijek održavale na engleskom jeziku, bilo je sastanaka s izvornim govornicima, bilo je zanimljivih natjecanja. Program obuke usmjeren je ne samo na učenje jezika, već i na stjecanje znanja o jeziku o različitim granama znanosti. Dok sam proučavao u 10. razredu, nisam razmišljao o polaganju engleskog jezika kao ispita, ali sam nedavno promijenio svoje interese i shvatio da su ove tri godine provedene u London Expressu pripremale za ispit i ne mogu brinuti o tome. Znanje stečeno u ovoj školi dopustilo mi je slobodno komuniciranje sa strancima. Sada, ako plesači iz drugih zemalja dolaze k nama, moje ime je raditi s njima kao tumač. Vjerujem da je London Express najbolji škola za učenje engleskog jezika jer zapošljava visoko kvalificirane nastavnike, a atmosfera koju stvara atmosfera raspolaže radom, učenje je uvijek lako i zanimljivo.

Moj posjet Londonskom Expressu započeo je u siječnju 2017. Mislim da se u 2,5 mjeseca studija znatno povećala moja razina engleskog znanja. Svaku lekciju naučim mnogo novih stvari, za koje sam vrlo zahvalan LE školi. Volim opremu klase u kojoj smo angažirani. Opremljena je svu potrebnu opremu, svijetla i ugodna. Školsko osoblje izražavam zahvalnost za profesionalizam i dobru volju. Želim se opet i opet vratiti u ovu školu.

London Express naučio je o jezičnoj školi iz oglasa na ulici i, bez razmišljanja, odmah se okrenuo kako bi raspitao jesu li djeca dobila 3,5 godine.
Grupa naših godina proučava oko mjesec dana i moj sin Sergey
pridružio se ovoj grupi. Nekoliko dodatnih razreda i uhvatili smo se s grupom. Naša je obitelj vrlo zadovoljna rezultatima nastave. Serezha zna životinje, boje, odjeću, povrće, voće, pjeva pjesme na engleskom. Ne samo da zna riječi, već smo primijetili da ih koristi u svom svakodnevnom govoru, na primjer: "Mama, giv mi elow penzel", pozdravlja i pozdravlja na engleskom. jezik. Dijete ide s nastave s užitkom, nema želje da preskoči nastavu.
Također mi se jako sviđa, da su prilično stroge zbog preskakanja nastave, ako
prolazak iz dobrog razloga, obavezno je riješiti, tj. dijete "neće zaostajati" temom. Nastava se održava u formi igre, koja je vrlo slična
sin. Želio bih poželjeti školu daljnji napredak i razvoj, hvala
naš učitelj Catherine i cijelo školsko osoblje. Sljedeće godine, bez oklijevanja, dovest ću Sergeya na daljnje učenje jezika. Također želim da naučite neke lekcije za djecu mlađu od 3 godine, pa čak i za djecu koja još ne govore ruski. Mislim da u gradu ima puno mama, koje će sa zadovoljstvom donijeti svoje malene
Vaša škola, s druge strane, u ovoj grupi jamči 2 junior
sonnies.

Prije svega, želim vam reći veliku zahvalnost timu London Express, za dobro prilagođeni rad u školi, zbog izvrsnog raspoloženja ne samo djece nego i roditelja, zbog visokog stupnja profesionalnosti nastavnika, zbog osmijeha administratora! Drugo, kao i za dijete, Milana je postala znatno marljivija u pogledu zadataka (ne samo zadaća engleskog jezika), postala je više odgovornom. Želimo vam sreću i strpljenje.

Vrlo odgovarajući i pristojni administratori. Pacijentni pažljivi učitelji. U skupinama manjeg broja ljudi, što vam omogućuje da obratite pažnju na svaki učenik.

U jezičnoj školi "London Express" moja kći, Masha, ima 6 godina. Masha voli razrede i učitelja. Škola ima topao, prijateljsku atmosferu. Sviđa mi se obrazovni proces, djeca igraju, pjevaju u učionici. Masha je uvijek radosna za domaću zadaću, okuplja se za nastavu i pohađa ih. Kod kuće pjeva pjesme na engleskom.

Franšiza Recenzije za London Express

Dvije škole u Chitu

Svetlana Yakushevskaya

Početak suradnje: 2015-09-01
Chita, sv. Chkalov, 73

U ovom trenutku dvije škole London Express otvorene su u Chitu. Nalaze se u različitim dijelovima grada. Prva škola koju sam otvorio nalazi se na ulici Chkalov, malen, ima 4 učionice, ali je vrlo ugodna i ljubazna. Nakon nekog vremena, takva škola više nije mogla nositi se s protokom ljudi koji su voljni studirati, a odlučio sam otvoriti drugu školu na teritorijalnoj udaljenosti od prvog. Druga škola nalazi se na ulici Butina, vrlo je velika, ima 8 učionica.
Uglavnom su naši klijenti ljudi koji žive u neposrednoj blizini škola, susjednih kuća, ulica i ljudi koji znaju o visokoj razini nastave u našoj školi od svojih prijatelja.
Naravno, ne bez problema. Glavni problem je nedostatak osoblja. Iskusni učitelji ne uvijek dolaze spremno na naše radne uvjete, a mladi se često boji teškoća. No, u ovom trenutku odabrali su takvu varijantu rada, što podrazumijeva obvezno obrazovanje za mlade učitelje.
Isprobavamo različite vrste oglašavanja, željeni povrat nije uvijek osjetljiv, ali je također potrebno naučiti od pogrešaka.

Tri godine uspješnog rada i dvije mreže škola

Nelli Grigorian

Početak suradnje: 2014-09-01
Nalchik, sv. Pushkin, 3

Otvorili smo se u gradu Nalchiku prije tri godine, u gradu Coolu prije godinu dana i uspješno se razvijaju do danas. Prema našem mišljenju glavni čimbenici ovog uspjeha su:
- visoka kontrola kvalitete rada i akademskog i izvan akademskog osoblja (rasprava o pogreškama, zajedničko odlučivanje o njihovoj ispravci);
- redovito osposobljavanje zaposlenika i motivacija za samoprocjeni;
kohezivni tim;
Dobro odabrani programi za sve uzraste, pružajući visokokvalitetan materijal za učenje;
- stalnu podršku od sjedišta u Pyatigorsk.

Spremni poslovni model

Irina Goncharova

Početak suradnje: 2014-12-30
Stavropol, put mladih, 9a

Jezična škola u Stavropolu postala je desetina u London Express mreži, danas ima 20 takvih škola.
Glavni razlog za otvaranje franšizne škole bila je upotreba gotovog poslovnog modela u kojem nismo imali neophodno iskustvo.
U siječnju 2017. imali smo 2 godine i bilo je prerano za nas da sumnem. A ipak. Sada u školi studira više od 240 studenata i, usprkos visokoj konkurenciji, uvijek imamo pozitivan trend rasta. Zadržavanje, udio klijenata koji nas ponovno odaberu, kada je diplomirao, više od 80%. Ova razina odanosti potvrđuje točnost taktike i strategije određene politikom franšize "London Express".
Jedinstvena internetska stranica informacijske mreže, uniformni standardi obuke, stalno praćenje kvalitete nastave, ušteda na promociji i opća (veleprodajna) nabava dio su djelotvornosti djelovanja u intranetskom (franšiznom) poslovanju.

Jedna velika obitelj

Larisa Kirillova

Početak suradnje: 2015-09-01
Rostov-na-Don, sv. Petrasevski, 36

Povijest naše škole započela je 2015. godine, ali zapravo smo "bliski" s London Expressom od osnivanja mreže.
Prvo, naravno, bilo je teško, ali naš naporan rad, reputacija marke i mjesečna analiza obavljenog posla nisu mogli pomoći, već doprinose razvoju našeg poslovanja.
Dovoljno brzo raste, podrška glavnog ureda je opipljiva. Uvijek znate što pitati i koga se konzultirati. Izvrsno je kad nisi sama. Sve London Express škole su vrlo prijateljski, kao jedna velika obitelj, a to je apsolutni plus.

Prva franšizna mreža

Marina Evdokimova

Početak suradnje: 2014-03-03
Georgievsk, sv. Kochubey-Batakskaya 11/14

Bio sam jedan od prvih učitelja Londonskog Expressa. Prije mojih očiju, izgrađen je model rada mreže budućnosti, bio sam uvjeren iz vlastitog iskustva da je ovo bilo učinkovito i odgovorno poslovanje, tako da sam u 2014. imala ideju da otvorim svoj London Express, moje fluktuacije su bile kratkotrajne.
Kupili smo prvu franšiznu mrežu, postali smo treća škola u regiji. Bilo je uzbudljivo i nameće nam određeni stupanj odgovornosti franšizodavcu. U to sam vrijeme radio u školi u Yessentuki i nisam imao sumnje u kvalitetu pruženih usluga, međutim, kad sam ja voditelj, au financijskom i administrativnom dijelu to je novo i složeno iskustvo. Međutim, pomogli su nam prodajne tehnologije koje jamče uspjeh na početku, način interakcije s učenicima i održavanje zahtjeva za prodajni tok.
Naravno, bilo je teškoća. Otvaranje sredinom godine nije bio najuspješniji korak. Prve greške i poteškoće dodavale su uzbuđenje, nikada nismo izgubili srce, zahvaljujući uglavnom podršci "roditeljskih" škola i uvijek vjerovali u uspjeh. Od samog početka rada naše škole u Georgievsk, znala sam da ću uvijek naći odgovore vlasnika franšize, a nitko od mojih problema neće ostati bez pozornosti. Bilo je trenutaka kad se činilo da se ne mogu postići dobri rezultati, ali ipak, 1. veljače 2017. godine imali smo 3 godine. Tijekom tog vremena povećali smo broj posjetitelja za više od 4 puta, imamo dvostruko više nastavnika, a školsko područje je prošireno od 120 do 300 četvornih metara. Poznati smo i cijenjeni u gradu. Vrlo smo zadovoljni rezultatima mreže London Express. U rujnu 2017. započinjemo novo poglavlje - otvorit ćemo školu u Budyonnovsk i uvjereni smo u uspjeh!
London Express se širi svake godine i vrlo je ugodno što su sve franšize otvorene za komunikaciju, možete tražiti iskustvo ili dijeliti svoje. Nema slučajnih ljudi u LE mreži, svi su usredotočeni na svijest o marki, održavanje kvalitete engleskog jezika i rad s učenicima općenito. Vjerujem da mreža ima svijetlu i zanimljivu budućnost i želim vam svu uspjeh na ovom putu!

LONDON EXPRESS NOVOSIBIRSK

informacije

  • +7 (383) 235-94-45 Prikaži samo jedan broj telefona - pon-pet 9: 00-21: 00; Sub-ned 10: 00-18: 00
  • Engleski jezik
  • Izračun po karticama
  • Plaćanje u gotovini
  • Plaćanje putem banke

Recenzije

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Moja kći posjetila je London Express kamp u srpnju ove godine. Bili smo vrlo zadovoljni! Dijete je oduševljeno i ovo, blago rečeno. Toliko je emocija doživjela u dva tjedna, ne prolažite! Pitajte novu sezonu. Mnogo hvala cijeloj ekipi učitelja, vi ste čarobnjaci. Hvala vam na ljetnoj "bajci" za našu djecu! Vidimo se u novoj akademskoj godini!

Olga, hvala ti na toplom pregledu! Vrlo smo zadovoljni što su svi zadovoljni. Pokušat ćemo i dalje vas molimo. Čekamo vas u novoj akademskoj godini!

  • Pretplatite se na komentare
  • Izvijestite moderatora
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Škola je izvrsna, nikada nisam požalila što sam došla. Nekoliko pokušaja već je učilo engleski, ali nisu uspjeli, nije bilo takvih stvari koje bih htio naučiti. Ova je škola drugačija. Izvorni dizajn ima, vrlo je lijepo ići u školu, izvrsni učitelji. Najviša razina osoblja, svaka mala stvar je riješena.

Škola je izvrsna, nikada nisam požalila što sam došla. Nekoliko pokušaja već je učilo engleski, ali nisu uspjeli, nije bilo takvih stvari koje bih htio naučiti. Ova je škola drugačija. Izvorni dizajn ima, vrlo je lijepo ići u školu, izvrsni učitelji. Najviša razina kvalifikacija osoblja, svako sitno rješenje odmah je riješeno bez osjećaja nelagode. Idem dalje proučavati i savjetovati sve!

Puno vam zahvaljujemo na povratnim informacijama! Vrlo je ugodno primiti pozitivne povratne informacije o našem radu. Čekamo vas u učionici!

  • Pretplatite se na komentare
  • Izvijestite moderatora
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Od samog početka škole ulazite u atmosferu natopljenom poznavanjem engleskog jezika!

«Hello»! Kaže ljubazno osoblje svim posjetiteljima)

Vizualizacija na vrlo visokoj razini.

Moja kći Sophia već četiri i pol godine studira u svojoj školi. Primijetim dobro poznavanje brojeva, abecede, palete boja, vrsta životinja.

Dajem veliko hvala učitelju.

Od samog početka škole ulazite u atmosferu natopljenom poznavanjem engleskog jezika!

«Hello»! Kaže ljubazno osoblje svim posjetiteljima)

Vizualizacija na vrlo visokoj razini.

Moja kći Sophia već četiri i pol godine studira u svojoj školi. Primijetim dobro poznavanje brojeva, abecede, palete boja, vrsta životinja.

Zahvaljujem mnogim nastavnicima Eugeniji za njezinu profesionalnost i vještine u radu s djecom!

Uzeo je nekoliko pojedinačnih lekcija od učitelja Natalia. Bio sam vrlo zadovoljan njezinom željom da podijelim znanje, fleksibilan i moderan pristup. Hvala vam!

Planiram učiniti više.

Engleski je sada osnovni predmet. Želite li pouzdano razgovarati?

Welkom u školu London Express Novosibirsk.

Želim vam uspjeh!

Hvala Romanu na prekrasnom pregledu! Sve riječi će sigurno proći. I čekamo vas u učionici!

  • Pretplatite se na komentare
  • Izvijestite moderatora
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sudjelujem u školi od rujna 2017. u skupini slobodnih dana za odrasle, ja sam na rodiljnom dopustu. Odabir škole za mene bio je važan: nastavno osoblje, suvremena oprema i materijali, potpora obrazovnim dokumentima. U London Expressu sam pronašao ono što tražim! Bonusi su dobivali lekcije s izvornim govornicima, ugodne i prijateljske.

Sudjelujem u školi od rujna 2017. u skupini slobodnih dana za odrasle, ja sam na rodiljnom dopustu. Odabir škole za mene bio je važan: nastavno osoblje, suvremena oprema i materijali, potpora obrazovnim dokumentima. U London Expressu sam pronašao ono što tražim! Bonusi su primili lekcije s izvornim govornicima, ugodna i prijateljska atmosfera, besplatna praksa propuštenih predavanja, zanimljive praznike i darove! Vrlo ozračje u školi mora naučiti u njemu, sve što kažu za klijenta, koju volim! Hvala što razmišljate o nama!

Hvala Svetlana za povratne informacije! Vrlo nam je drago i važno je primiti povratne informacije od naših učenika za bolji i skladniji rad. Čekamo vas u učionici.

  • Pretplatite se na komentare
  • Izvijestite moderatora
  • Napišite poruku
  • Dodaj kao prijatelja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nije odmah napustio recenziju, ne pazeći na sve aspekte. Sada, s punom odgovornošću, mogu reći da je škola ispunila sva naša očekivanja. Sve naše najbolje čeka. Imamo širok raspon škola u tom području. Ali izbor je odmah pao na London Express. Ja stvarno volim franšize, volim dobro koordiniran proizvod, gdje se vanjska školjka kombinira s unutarnjim.

Nije odmah napustio recenziju, ne pazeći na sve aspekte. Sada, s punom odgovornošću, mogu reći da je škola ispunila sva naša očekivanja. Sve naše najbolje čeka. Imamo širok raspon škola u tom području. Ali izbor je odmah pao na London Express. Ja stvarno volim franšize, volim dobro koordinirani proizvod, gdje se vanjska školjka kombinira s unutarnjim dobro koordiniranim mehanizmom. A sada, nakon pola godine, mogu sa sigurnošću reći da sve radi kao sat na Big Ben tornju. Ako postoje pitanja, zahtjevi i nijanse, onda su oni riješeni vrlo brzo i što točnije moguće. Dijete sretno ide u školu i jako se boji da ih nedostaje. Kao majka, uvijek mi je ugodno dolaziti u školu gdje je sve udobno i estetski starije. Majstorske nastave koje stvarno drže dijete. Sada pripremamo Valentinovo za odmor)) I naravno najvažnija stvar je znanje, a oni nisu samo negdje na subkorteksu, već su u životu. Dijete ih primjenjuje i umetne nove riječi itd. Preporučujem kao izvrsno mjesto za učenje, komunikaciju i razvoj. Kako će vrijeme sama planira osvježiti znanje.

London izražava recenzije

Lingvistička škola London Express pruža obuku engleskog jezika za odrasle, djecu i tinejdžere prema fascinantnim programima razvijenim od vodećih svjetskih metodologa. Na kraju tečaja, svaki sudionik dobiva certifikat koji služi kao značajna prednost pri ulasku u visokoškolske ustanove ili u zapošljavanje i vizne prijave. Tu je i škola knjiga na stranom jeziku i profesionalni ured za prevođenje u školi.

Pokaži usporedbe s drugim školama: u Rostov-na-Donu

London Express recenzije

Aveniju mladih, 9a

Sve recenzije

Dobri

neutralan

Loše

Na temelju 2 recenzije

Najnovije recenzije u Stavropolu

Oni su se hvalili, pokazali su svoje djelo, a 3 mjeseca nakon što je znak bio obješen na ustanovu, film na znaku počeo se mjehurati, dioda

U CTV-u, sve radi samo na povratima. Ponude se mogu pretplatiti. Platite u krivo vrijeme.

Šef - INADEVENT. Najbrutalniji, okrutniji, a možda i najsjajniji čovjek na ovoj zemlji stavljao svoje radnike, a sve

Suočeni s njima kao štenad Jack Russell Terrier, za 25 tisuća rubalja donijeli su stvorenje slično onome što je tvrdio. Telefonski su rekli 4 IU

Ispod su recenzije svih onih koji su upoznati s tvrtkom "London Express" na ulici. Avenue mladih, 9a u Stavropolu. Možete sami dodati recenziju. Nije potrebna registracija!

London express

Londonska jezična škola je fascinantno tečaj engleskog jezika za odrasle i djecu, priprema za polaganje ruskih i međunarodnih ispita, najbolje obrazovne programe u inozemstvu, prevoditeljska agencija i knjižara. U jezičnoj školi možete dobiti bilo koju jezičnu uslugu na visokoj razini. Nakon završetka tečaja engleskog jezika u privatnoj školi London Express, dobit ćete službeni certifikat - jamstvo vašeg znanja koje će vam pružiti neprocjenjivu pomoć u pronalaženju posla ili kreiranju karijere, dobivanju stranih viza i ulaska stranih obrazovnih ustanova.

Predstavništvo mreže jezičnih škola London Express u Kursku radi na suvremenim komunikativnim metodama učenja engleskog jezika. U našem centru, studenti ne samo da kvalitativno poboljšavaju vještine pisanog i govornog jezika, već i upoznaju kulturu zemalja engleskog govornog područja i dobro se provode. Škola nudi širok raspon tečajeva engleskog jezika za odrasle i djecu. Po završetku tečaja polaže se polaganje ispita i izdaje se potvrda o potvrdi razine studenta.

London izražava recenzije

Stranice: 1

# 1 2017-08-30 13:27:35

London Express Kursk

Želim povratne informacije o centru o pobjedi

# 2 2017-08-30 14:16:39

Odg: London Express Kursk

Također želim povratne informacije.

Edited aluyka (2017-08-30 14:16:54)

# 3 2017-08-30 14:38:17

Odg: London Express Kursk

yeah, postoji čistokrvni engleski izvorni govornici poučavati

# 4 2017-08-30 15:23:33

Odg: London Express Kursk

I već smo se prijavili bez recenzija

# 5 2017-08-30 15:27:20

Odg: London Express Kursk

Janna piše:

I već smo se prijavili bez recenzija

Čekat ćemo vaše dojmove.

# 6 2017-08-30 15:28:55

Odg: London Express Kursk

Janna
koliko dijete?

# 7 2017-08-30 15:50:52

Odg: London Express Kursk

tam-tam
Tanya-Parade je otišao, ili se Yeseni vozio, ne sjećam se. Pitaj je.

# 8 2017-08-30 16:18:21

Odg: London Express Kursk

Božićno drvce
oni su, na primjer, otišli na drugo mjesto, na Putu za djecu bilo je klasa u Sema, pa sam sama škola na Lenjinu, kao ime esperanto, imam u kontakt grupama, otišli smo u Sem

# 9 2017-08-30 16:37:43

Odg: London Express Kursk

Lapatulka
Naravno, mogu napraviti nered, ali sjećam se da je fotografija iz Londonskog Expressa.
Da, možete pitati, Tanya ne grize

# 10 2017-08-30 16:42:42

Odg: London Express Kursk

Božićno drvce
čini se da postoji fotografija iz esperanta, oni su na Lenjinu 77, negdje blizu točke izdavanja labirinta, također se sjećam, a njihova učiteljica Jana bila je (mislim na dječju skupinu)
od tada je sama pitao našeg učitelja o dječjim satovima na Lenjinu sada smo bliži, ali rekli su da je za bebe bolja u Seme i pod suncem, u smislu namještaja, igara itd.
Engleski još uvijek izgleda kao da je u uspjehu
Da, općenito, gotovo u svakom domu kao ljekarni.
u podrumu imamo i tečajeve stranih jezika

# 11 2017-08-30 16:43:08

Odg: London Express Kursk

Lapatulka

# 12 2017-08-30 17:03:08

Odg: London Express Kursk

Lapatulka
Ovdje je tvrdoglav, neka bude esperanto

# 13 2017-08-30 17:16:30

Odg: London Express Kursk


Ne znam kako je u njihovim grupama u "pod suncem" bilo s nastavnicima, tri smo se promijenili za godinu dana, prvo se najviše svidjelo, iako sam malo zbunjen njezinim izgovorom u nekim riječima (prvo smo otišli na otvorenu lekciju s roditeljima)
na kraju je bilo otvoreno pouke, iz 2 grupe došlo je do četrnaest ljudi, a došao je još jedan izvorni govornik, Barry. Izdao je pismo i dao darove
Nadam se, Arin Misha je vozio na putu, nije zbunio ime njezina sina, ponekad njezino sjećanje

# 14 2017-08-30 19:03:32

Odg: London Express Kursk

Lapatulka
A-ha. Odvezli su se sve dok nisu zatvoreni. Tanya je do istog Yeseni vozio. Gotovo mjesec dana bili smo uključeni u samoću. Nisu mogli doći do Šema, dijete je odbijalo. Također u Londonu želim pokušati.

# 15 2017-08-30 20:22:01

Odg: London Express Kursk

Sina Orhidina je vozio tamo ili vodi,

# 16 2017-08-31 14:29:25

Odg: London Express Kursk

Pišem:

Janna
koliko dijete?

Idemo na prvu klasu, 6,8g

# 17 2017-10-31 20:31:30

Odg: London Express Kursk

Moje dijete ide tamo drugu godinu, jako mi se sviđa. Postavlja se određena pitanja.

Stranice: 1

Podnožje ploče

Powered by PunBB
© Copyright 2002-2005 PunBB
Promijenio je PunBB.ru

[Generirano u 4.258 sekundi, 9 upita izvršeno]

Recenzije Holiday Inn Express London - Wandsworth, 3 zvjezdice / zvjezdica

Smugglers Way, Wandsworth, London, SW18 1EG, Velika Britanija - hotel na karti

Ovaj moderni hotel udaljen je samo 200 metara od željezničkog kolodvora Wandsworth Town. Izložbeni centar Earls Court udaljen je 2 milje. Holiday Inn Express Hotel nudi besplatan doručak, 24-satnu recepciju i klimatizirane sobe. Svijetle, klimatizirane sobe imaju besplatni bežični pristup internetu i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Sve sobe opremljene su aparatima za čaj / kavu. Također imaju modernu kupaonicu sa sušilom za kosu. Svakog jutra poslužuje se bogati buffet doručak s toplim jelima. Lounge bar nudi svježu kavu raznovrsnih sorti, vina i snack izbornika, koji uz zalogaje uključuje panini, pizze, jela od currya i drugih pikantnih jela. Hotel ima internetske terminale, a salon gostovanja emitira velike sportske događaje. Od hotela Holiday Express Wandsworth, središnji London možete stići za samo 10 minuta vlakom, a zračna luka Gatwick za 35 minuta. Trgovački centar Westfield London udaljen je 15 minuta vožnje automobilom. Parkiralište na licu mjesta je dostupno. Hotel se nalazi na obalama Temze, 2 milje od parka Battersea i njegovog zoološkog vrta, kao i noćnog života Clapham.

London Express ili London Express

Nevjerojatno bogato i živopisno putovanje kroz glavni grad Engleske i središte svjetskog turizma - ovaj tjedan obećava da je jednostavno čaroban! Sve glavne atrakcije, koje su napisane u udžbenicima, otvorit će nam se s novih strana, a mjesta nepoznata običnim turistima će šarmirati bilo tko - vjerujte mi, ovaj grad zna kako se zaljubiti u sebe!

Galerija fotografija

opis

UPOZORENJE ove godine u Velikoj Britaniji Visa Application Center rade glatko kao i uvijek (PAH-PAH-PAH :) - Proces prijave traje manje od sat vremena, a za vrijeme obrade - oko dva tjedna.

Čini se da znamo o cijeloj Engleskoj - a engleski jesti zobene pahuljice za doručak, i oni vole piti čaj u 5 sati, a da oni uvijek govore o vremenu i, naravno, oni uvijek idu u crveno autobusa na kat. Jesmo li u pravu

A što biste rekli da se sve ovo ispostavlja da nije ništa drugo do fikcije ili, u najboljem slučaju, zastarjelih stereotipa, koji nemaju nikakve veze s istinom?

Čini se kao dobro vrijeme da to provjerite sami!

Fascinantno putovanje kroz modernu Englesku ono što nas čeka na ovom putovanju! Putovanja London Express je spreman razbiti stereotipe i podijeliti činjenice o stvarnom životu Britanaca.

Prvo saznamo sve prave činjenice o Britancima i njihovim navikama, njihovim omiljenim aktivnostima i stvarima bez kojih jednostavno ne mogu zamisliti svoj život.

Znate li što je najpopularnije ime u Engleskoj? Je li istina da je kralj Henry III zadržao pravi polarni medvjed u Toranj i dopustio mu da plovi u Temze? Zašto je kraljica Victoria i Prince Albert dobili pola tona sirova za vjenčanje? Zašto postoje dva odvojena mjesta za toplom i hladnom vodom u Engleskoj? Toliko zanimljivih stvari o Engleskoj nikada nećete reći školi! Pa, već ste stavili kovčeg? :)

I, naravno, putovat ćemo London daleko i široko, jer u njemu postoji samo nevjerojatna količina zanimljivih stvari!

Dakle, ovdje je put za naš London Express:

Dan 1. 29. srpnja

Utrechkom prije ćemo stići u glavnom gradu Albion (ljeti, usput, nije maglovito), naselili u ovom prekrasnom i ugodnom mini-hotel, ručak i malo odmoriti nakon putovanja. Sada spremno! Istražit ćemo dinamičan grad sa svim svojim zanimljivim značajkama. Započeti ćemo, naravno, s najvažnijim stvarima - na dvokrevetnom crvenom dvokrevetnom autobusu doći ćemo do prebivališta Kraljice Elizabete II. Buckinghamska palača jednostavno je nevjerojatna u svom djelokrugu! A u kolovozu to je posebno dobro! Zašto? Da, jer je to jedan od samo dva mjeseca godišnje, kada ne mogu dobiti samo krunice i posebni gosti, ali i veliki momci iz Rusije :)

Nakon lutanja kroz raskošnim dvoranama i učionicama kraljevske palače, nakon što je sjedio u dvorištu luksuznog vrtu i pogleda na svečanom smjenu straže, s poznatoj ulici Piccadilly, koji je tako ljubio šetati engleski dandy. Ovdje smo čekali, a glavni Londonu delikatese, sada 300 godina otvara svoja vrata kupcima i knjižara koji su prodavali knjige u dane Lord Byron, i, naravno, luksuzni hotel Ritz, cijena koja se još uvijek smatra najviša u svijetu.

Od Piccadillya idemo na Trg Trafalgar - omiljeno mjesto građana i svih gostiju grada. Naravno, također ćemo pogledati u Nacionalnu galeriju kako bismo vidjeli slike Picassa i Van Goga s vlastitim očima.

Nakon šetnje idemo u naš slatki mali hotel, koji se, usput, nalazi u samom središtu grada - slavne četvrti Soho.

Dan 2. 30. srpnja

Naš dan započinje najvažnijim raskrižjem Londona - Charing Cross, odakle ćemo ići na svjetski poznato mjesto s adresom Downing Street, 10 - rezidencijom premijera Velike Britanije. Onda ćemo pogledati kraljevske konjske čuvare i njegove šarene konjanike, koji uvijek moraju ostati mirni, čak i pod izgledima stotina kamera. A kako to oni upravljaju?

Pa, čekamo Big Ben - čuvenu toranj sa satom, koji svaki drugi stanovnik našeg planeta sanja! Da, a Westminsterova palača također ne treba nikoga da podnesu - tko ne zna gdje su sastanci britanskog parlamenta. Pa, gotička katedrala Westminsterske opatije, koja je vidjela krunice i vjenčanja svih britanskih vladara, jednostavno je nevjerojatna po svojoj veličanstvenosti i veličanstvenosti!

Spuštate li se do središnjeg pristaništa i uronite u gliser, krenimo na krstarenje u Temziju - sad će nam sve nove znamenitosti otvoriti iz potpuno novog kuta!

Nakon uživanja u pogledu iz vode, zalizimo u Greenwichu - "morskim vratima" Londona. Greenwich je polazna točka svih vremenskih zona, u Kraljevskom opservatoriju čiji nula kilometar počinje. Ovdje svakako pogledajte Queen's House, Nacionalni pomorski muzej, kao i poznati Cutty Sark aparat za čaj instaliran u Greenwichu za vječno parkiralište. Što mislite, zašto je spomenik Yuri Gagarin nedavno podignut u Greenwichu? Letimo zajedno!

3. dan. 31. srpnja

Danas je samo bomba! Započnimo ga u čarobnom Muzeju Madame Tussauds - voska izgleda tako realno da ponekad uzmete poznate ličnosti za obične posjetitelje i počnete razgovarati s njima. Nemojte sumnjati, bit će puno slika!

Od Madame Tussauds, idemo u još jedan poznati londonski lik - Sherlock Holmes na Baker Streetu, 221b. Unatoč činjenici da je ova adresa nikada nije postojao, u stvari, povijest legendarnog detektiva, tako je ljubio po čitatelja da gradske vlasti morale postaviti kuću s tom adresom, a tu su sada čak dobiti pisma.

Nadalje, prema našem planu, živahna i gužva okruga Covent Garden nevjerojatna je skupina ugodnih malih trgovina, zgodnih zgrada i uličnih izvođača. Uopće ne želite napustiti ovo mjesto! Ali naš je dan još u punom zamahu! Idite u grad Kine! Jedna od najpoznatijih kineskih četvrti na svijetu uvijek se kreće, dinamična i živahna - čini se da nikad ne zaspati. Kineski restorani, suveniri i znakovi - na trenutak će se činiti da smo stvarno u Kini!

Pa, na kraju dana imamo The London Eye! Svjetski poznati Ferris kotač, gledajući njegovo odsjaj u Temze i nadvisujući cijeli grad, otvara samo neusporediv pogled na grad. Iz takvog spektakla samo da oduzima dah!

Dan 4.1 Kolovoz

Ujutro idemo na jedno od najpoznatijih mjesta u Londonu - katedrala Sv. Pavla. Velika katedrala nalazi se na najvišoj točki grada i izgleda zaista impresivno! A kakav pogled iz katedrale u London!

Nakon lutanja kroz galerije katedrale, idemo na drugo, ne manje poznato mjesto - tajanstveni Tower of London. Nakon odlaska na cesti 2 najpopularnijih most u gradu - London Bridge i TheTower Most spadaju u jednu od najstarijih građevina u Londonu. Tvrđava, metvica, zvjezdarnica, kraljevski arsenal, zatvor, pa čak i zoološki vrt - Tower stvarno ima posebno mjesto u povijesti engleske nacije. Prožet poviješću (uostalom od posljednjeg tvrđava gotovo nije promijenila!), Opuštenoj šetnji uz St. Katharine's Docks - Grand Port kompleks. U njegovo vrijeme ovdje trguje luksuzne robe poput bjelokosti, čaja, začina, tepisi, pa čak i žive kornjače, a sada je moderan prostor s usidrenih jahti, udobnim trgovinama i restoranima.

I, naravno, budući da smo blizu, ne možemo propustiti jedan od najstarijih i najzanimljivijih tržišta u Londonu - Borough Market - samo pomislite, ima više od 1000 godina! Najsvježije voće, povrće, sirevi i razne delicije - jednostavno je nemoguće odoljeti, jer sve izgleda fantastično ukusno!

No, ne možemo se dugo zadržati, jer imamo neobičan desert - Shakespeareov slavni The Shakespeare's Globe. Čini se da ništa ne bi moglo doći do bolje izvedbe kako bi okončao naš povijesni dan u Londonu!

Dan 5. 2. kolovoza

Pa, u posljednji dan ostavili smo najzanimljiviji - nevjerojatan IMAX Muzej znanosti sa svojim 3D filmova, klasika mora-go Britanski muzej i, naravno, neformalno i svijetle površine Camden Town - dan obećava da će biti ono što nam treba!

I na kraju ćemo prošetati Oxford Streetom - mekom svih kupaca svijeta. Vrijeme je za kupnju suvenira i samo polako hodati duž dugu ulicu puna trgovina i ogromnih trgovačkih centara. Kakva šteta što se sutra morate vratiti kući!

Dan 6. Kolovoz 3

Nakon doručka, odlazite u zračnu luku - roditelji, upoznajte nas, vrlo smo uskoro! :)

London express

Pyatigorsk, Pr. Kalinina, 92, 2. kat

Promocije i popusti

London Express je prva licencirana škola engleskog jezika u Caucasian Mineral Waters.

Na usluzi:

Engleski za djecu od 3 godine i odrasle osobe

Priprema za Cambridge Ispiti i EGE

Besplatno testiranje i pokusna lekcija

Posebna cijena za korporativne klijente

Trgovina knjiga (obrazovna i književna literatura stranih izdavača)

Držimo se vremena i pozivamo vas da dođete s nama!

udio

Recenzije

Dobar dan, Jana (kushnaryova_yana)! Zahvalni smo svim recenzijama, pozitivnim i negativnim, jer uz pomoć potonjih možemo poboljšati kvalitetu našeg rada. Ali vaša negativna povratna informacija nam je nerazumljiva jer, prvo, nemate nam nikakvih pritužbi na osnovu, a drugo ćete opet naučiti od nas. Možete li zamisliti konkurentsku organizaciju i namjerno napisati takve stvari? Na drugom mjestu na kojem niste bili previše lijen da biste napisali recenziju, dali smo vam detaljan odgovor.

S poštovanjem,
London express

škola je strašna. Ne savjetujem. povuci samo novac. nema znanja ne daje.

Top