logo


Jeste li službeni predstavnik ove franšize? Prijavite se

Stvarčice

  1. Prava se naplaćuje samo po visini vraćenih kamata
  2. Potpuna savjetodavna, marketinška, pravna i prikupljana podrška.
  3. Jedan pozivni centar, tehnička podrška, osobni kustos
  4. Trening osoblja.
  5. Konzultacije franšize o svim nijansama rada i poslovnih procesa.
  6. Pomoć u razvoju svih potrebnih promotivnih materijala.
  7. Brzo razdoblje povrata.

kontra

  1. Veliki postotak nepovratnih sredstava u ovoj vrsti poslovanja
  2. Snažna ovisnost o prihodu na otvorenost mjesta.

Ostavite povratne informacije

Recenzije o MFO Migomdengi

Slijedite recenzije

Prošlo je više od mjesec dana, situacija s Migomdengijem, na čelu s Gen.dir A.G Naryshkin, nije se pomaknula. Podružnica koju su otvorili u V. Novgorodu nakon rada na mjesec dana i izdavanje jednog zajma za 1000 rubalja ZATVOREN. Do 15. prosinca, obećali su mi da odlučim što će se dogoditi ili otvoriti novu granu ili vratiti novac. Trenutno pišem pisma Naryshkinu, pozivajući ured, na mobitel Aleksandru - kažu u uredu da su na poslovnom putu, a kad jesu, ne znaju. Cell nitko ne podiže, ne reagirajte na SMS. Ovdje imate franšizni broj 1 dok se oni postavljaju. Nastaviti...

Primam puno pisama od potencijalnih investitora i franšize o tome kako su stvari sada s tvrtkom MigomMoney. Kao što sam obećao, neprestano ću dopuniti povratne informacije i razgovarati o situaciji. Od 31. listopada 2017. Od 1,7 milijuna uloženih prije 7 mjeseci u okviru partnerskog programa, nisam ništa primio od MigomDengi, otvoren u V.Novgorodu, zatvoren i premjestit će se na novo, više obećavajuće mjesto. Sve ovo riječima Aleksandra. Pitat će me pitanja na Denis.tsm.kaluga (dog-mail.ru)

Sa strane "MigomDengi" Maslennikov je radio sa mnom. Trenutno je podružnica otvorena u V. Novgorodu tek nakon 6 mjeseci od potpisivanja ugovora. Imam dojam da gospodin Naryshkin radi sve što je moguće, tako da odjel ne donosi novac. Ili je bankrot i jednostavno nema novaca, a one koje sam prenio na njega, on ih je prisvojio za sebe. Mjesto gdje je otvoreno izabrano je loše, vanjsko oglašavanje (znak) ne objesi. Sada najzanimljivije, ured je otvoren, i gotovinom, nula novca! Zamislite, klijent dolazi da preuzme mikro zajam od 30 tisuća rubalja, a blagajnik mu kaže da nemamo novca u blagajni, a ne znam gdje da ih dobijem. Stoga, ako to čak odobriš, onda ti neću moći dati. Cijela baza klijenata odmah se spaja s konkurentima čim klijent ulaže u podružnicu ni u kojem trenutku u novcu u V. Novgorodu, i daje njegov broj da ga provjerava usluga. Sigurnost, a zatim za 10 minuta dobiva tekstualnu poruku organizacija sličnih konkurenata na telefonu, s već odobrenim iznosom kredita, koju je zatražio u trenutačnom novcu. Od 20 kupaca koji dolaze na kredit, samo će jedan odobriti. Tijekom mjeseca rada izdano je jedan zajam za 1000 rubalja. Maslennikov i Naryshkin sada jednostavno ne uzimaju cijevi od mene, i nemojte odgovarati na e-poštu, SMS. Dno crta u ovom trenutku: prenio sam In Migom Novac 18. travnja, 1,7 ml rubalja. Tijekom proteklih sedam mjeseci nisam vratio rublje. Ako bi, kad bih uložio u tvrtku Naryshkin MigomMoney, bilo sličnih recenzija, onda to ne bih učinio. Nadam se da će moj pregled pomoći da ne padne u zamku drugih sličnih klijenata. NIJE POD KOJIM OKOLNOSTIMA, NEMOJTE PRISTATI OVOM PODUZEĆU, NEMOJTE PRIJAVITI NA KUTU. Da biste me kontaktirali i potvrdili da imam pravu recenziju, dajem e-mail denis.tsm.kaluga (psa pošte ru) mogu dati sve dokaze. Stalno ću dodati povratne informacije i prijaviti sve promjene.

Dobro došli! Pišem iz grada Moskve. Neću se sakriti - ostavljam recenziju, kao plačući među partnerima, da su pokušavali staviti brand na sramotu. Moje ime je Andrey, posjedujem ured Migomdengija u Moskvi regiji. Radim 11 mjeseci - normalni let. Učvršćivanje profita i dobar zamah. Postoji netko tko će odgovoriti na zasluge, rado ću ući u polemike! Da, kao u bilo kojem poslu, sve nije glatko, postoje poteškoće, ali uz potporu civilnog društva oni su riješeni. Općenito, zadovoljni, planiram ekspanziju.

Dobar dan! Moje ime je Dmitry, radim kao franšiza za Migomdengi od 2013. Mogu potvrditi riječi kolegu 100%, dodati od mene - izuzetno sam zadovoljan pravodobnošću podnošenja izvješća i interakcije s cijenjenim državnicima. vlasti. Za točnost osobno odgovaram.

Došao sam do ovog resursa, ja sam trenutni franšizator tvrtke Migomdengi, radim od 2014. Ništa takvo što ne može potvrditi! Skupljanje radova, odvjetnici rade, dobivam stalni prihod. Osobno komuniciram s vlasnikom i genom. Dirom i ne znam ništa o dolje opisanim slučajevima. Ostavite recenziju "samo u slučaju". Sumnja u autentičnost? Moje ime je Alexander - napišite mi mail

Radio je s tvrtkom kao investitorom. Novac se ne vraća, počevši od suda. Ulagači su oprezni u radu s migomenom. Ne slušajte obećanja, novac se ne vraća, vole tužiti.

Odvratno društvo. Koliko žalim što sam ih kontaktirala. Uvjeti ugovora nisu ispunjeni, nema pomoći u povratu zajmova. Postotak bez povrata je ogroman. Glavni kontingent koji nam dolazi za zajmove je pijanci ili ovisnici o drogama. Nemojte gnjaviti!

Ja sam bivši franšizator MFI tvrtke Migomdengi. Trenutno sam s ovom tvrtkom na fazi suđenja. Razlog je zlonamjerno neispunjavanje uvjeta ugovora (s druge strane, naravno). Potrošeno na franšizu Migomdengi, ukupno oko 1 milijun rubalja. za 5 mjeseci. Dobit nije dostigla 50 tona. Razlozi: Migomdengi MFI nije izvršio pouzdanu provjeru zajmoprimaca, njegov rad s dužnicima nije bio učinkovit, nije pružio operativnu podršku za sva pitanja. Odabir MFI franšize NEMOJTE savjetovati rad s Migomdengi.

Slične franšize

Regionalna razvojna agencija

Regionalna razvojna agencija - Federalna mreža komercijalnih savjetnika za nekretnine. "ARR" danas uključuje urede u 14 regija Rusije, 60 konzultanata i preko 1.200 uspješnih transakcija.

Stalni stručnjak - permanentni makeup studio

"Stalni stručnjak" nije samo tattoo studio, pravi akademija trajne šminke, a ime nije samo ovdje.

"Ja sam samljeti" - središte alata za izoštravanje

Franšiza "Natochu" je usluga usluga za oštrenje noževa, medicinskih i frizerskih alata. Da biste saznali sve pojedinosti i recenzije o ovoj franšizi, pročitajte dalje.

Poslovni forum

Franšizni zajmovi stanovništvu, recenzije

CFAL2 05 Mar 2015

Nikada nisam čuo da je MFI bio u mogućnosti odabrati stan na neosiguranom mikrološku.

I to uopće nije spriječeno dobrom prirodom MFI-a. Vlasnik MFI-a, koji stezne dužnike, je poput kirurga koji se boji pogleda krvi.

Dali bi mi volju, objesio bih sve dužnike duž zida Kremlja, tako da drugi ne bi imali priliku. Ali to je nemoguće, na žalost.

MaksimFF 05. ožujka 2015

Govoreći o "spremnosti za sve", mislio sam na privlačenje agencija za naplatu i njihovim sumnjivim načinima rada s dužnicima. Pod "nanoseći štetu drugima" - slučajevi odbića, dužnici nekretnina da vrate dug. I napominjemo da je oko 500.000 rubalja. Nisam rekao. Koliko dugo možete stvarno izaći barem na nulu?

spremni uložiti 3 milijuna u 5 ureda

5 ureda definitivno nisu dovoljne, čak i za tri nažalost!

serjka 06. ožujka 2015

5 ureda definitivno nisu dovoljne, čak i za tri nažalost!

DIMANSH 06. ožujka 2015

Nikada nisam čuo da je MFI bio u mogućnosti odabrati stan na neosiguranom mikrološku.

I to uopće nije spriječeno dobrom prirodom MFI-a. Vlasnik MFI-a, koji stezne dužnike, je poput kirurga koji se boji pogleda krvi.

Dali bi mi volju, objesio bih sve dužnike duž zida Kremlja, tako da drugi ne bi imali priliku. Ali to je nemoguće, na žalost.

Oni koji su potopili Francusku u krvi tijekom revolucije, tada su podignuti na skele, jedan je zaklani u kupaonici, drugi je odsječen, drugi su jednostavno zaklani itd.

Dakle, tvoje: "Dao bih mi svoju volju, objesio bih sve dužnike duž zidina Kremlja", možda će se okrenuti protiv tebe.

Jeste li sigurni da nitko ne bi trebao, a ne peni, a ne cent?

Ni novčane kazne za kršenje prometnih pravila, ni alimentacije, niti za komunalne ili bilo koje druge "penny" dugove?

CFAL2 6. ožujka 2015

ne, ne bi smio. Svi plakati

CFAL2 6. ožujka 2015

iako ne, imao sam situaciju. Prije 8 godina. postojao je potrošački kredit od 70.000 rubalja.

tada sam bila zaposlena, a na poslu je nastala situacija zbog čega sam se odmah odlučila odmah zatvoriti. Tražim sljedeći posao dva mjeseca. Izašao sam na kašnjenje, a svaki dan su me zvali iz banke, svakodnevno tražeći istu stvar, a ja sam svaki dan odgovorio na istu stvar.

Da, ti su pozivi bili neugodni za mene. Ali nisam ni mislio, "ali ću dodati broj u hitnoj situaciji ili promijeniti broj i pustiti ih da me pokušaju pronaći." Svakodnevno sam odgovorio da "da, tražim posao", "da, pronašao sam posao", "da, plaća će biti takva i takva brojka", "da, rekla sam, primit ću takav i takav broj".

Primio je plaću, zatvorio sve i sva pravila.

Takvi dužnici, kao što sam bila u takvoj situaciji, me uopće ne smetaju i ne me tuku. Rad može odjednom izgubiti sve.

Ponašanje štakora je neugodno kada se osoba u teškoj financijskoj situaciji, umjesto da se susretne s vjerovnicima s otvorenim vizirom, počinje sakriti u jazbini.

VTU 26 ožujka 2015

IFI stručnjaci kažu nam što su unutarnji dokumenti potrebni za normalan rad MFI-a? Tako da niti vlasti ni središnja banka nisu imale pitanja.

StasPerilov 06. travnja 2015

U stvari, 3 milijuna će biti dovoljno za 3 ureda, barem u mojoj regiji)

Sada su svi planirali s migomdenima, koji misle na drugi način?

Franšiza: mikrofinancijska organizacija

Na kreditnom tržištu Rusije, osim bankarskih institucija, funkcionira i veliki broj mikrofinancijskih organizacija (MFI). Njihov izgled nastaje zbog potreba onih zajmoprimaca koji nisu u stanju ili ne žele kontaktirati banke. Prva kategorija ima negativnu kreditnu povijest ili nema službenog rada. I neki ljudi sasvim svjesno ne žele prikupljati reference za kontaktiranje tradicionalne kreditne institucije. Dok MFI pruža svakome mogućnost da brzo dobije zajam ako postoji samo jedna putovnica. Dobitna poslovna ideja je otvoriti franšiznu organizaciju za mikrofinanciranje.

Značajka poslovanja

Prvi MFO-i pojavili su se u Rusiji prije otprilike petnaest godina, kada je kreditno tržište još bilo u fazi formiranja. Od samog početka pronašli su svoju nišu u kojoj uspješno rade do danas. Glavna klijentela organizacija čine skupine s niskim prihodima stanovništva koji kratkoročno razvijaju kredite - prije nego što dobiju plaću ili doplatak. Isto tako, start-up poduzetnici koji vraćaju zajam nakon izvršenja uspješne transakcije primjenjuju se na MFI.

No opseg MFI nije ograničen na pružanje kreditnih usluga. Organizacije također prihvaćaju depozite stanovništva, na čijem teretu oni daju zajmove. Tako mikrofinancijske organizacije istodobno izvršavaju dvije funkcije u društvu:

  • ekonomski - pridonijeti razvoju poduzetništva, kao i osigurati jedinstvenu raspodjelu financijskih institucija širom zemlje;
  • socijalne - stimuliraju ekonomsku aktivnost stanovništva.

Unatoč visokoj razini rizika, aktivnosti monetarnih financijskih institucija smatraju se vrlo profitabilnim. Prije svega, zbog velikog broja kupaca koji tradicionalno privlači dostupnost obrade kredita. Dok se rizik nadoknađuje višom kamatnom stopom u usporedbi s bankarskim institucijama.

Da biste pokrenuli MFI, morate:

  1. Službeno registrirajte društvo s ograničenom odgovornošću. Da biste to učinili, morate održati sastanak osnivača, donijeti odluku i charter tvrtke.
  2. Odlučite o upravitelju i glavnom računovođu i izdajte naloge za njihovo zapošljavanje.
  3. Platite naknadu i prenesite dokumente matičaru.
Iako se otvaranje MFI-ja smatra rizičnim poslovanjem, ovo područje se ubrzano razvija

MFI rating u Rusiji

Ocjena MPI uglavnom je formirana na temelju kriterija kao i ukupan iznos izdanih zajmova. Isto tako, performanse tvrtke značajno utječu uvjeti kreditiranja, evaluacije nezavisnih stručnjaka, kao i ocjene kupaca. Prema podacima za 2016., najboljih 20 najboljih mikrofinancijskih organizacija uključuju takve tvrtke:

  1. OneZaim.
  2. Novac će biti.
  3. Moj zajam.
  4. Vaš novac.
  5. Zaimon.
  6. Lime zajam.
  7. Jednostavno! Kredit24.
  8. Turbozaim.
  9. Timer
  10. Smsfinans.
  11. Brzi novac.
  12. Jednostavno posudite.
  13. Kupus.
  14. Vivus.ru.
  15. Ekapusta.
  16. Migomdengi;
  17. Vkarmane.
  18. MoneyMan.
  19. Liga novca.
  20. Yazaymu.

Franšiza "Bystrodengi"

Mikrofinancijska organizacija "Bystrodengi" jedan je od lidera modernog kreditnog tržišta. Već nekoliko godina svoje djelatnosti, ova tvrtka je formirala trajnu bazu klijenata i pozitivnu sliku među zajmoprimateljima.

MFO "Bystrodengi" se osniva kao pouzdan poslovni partner

Prednosti i nedostaci

Za svoje franšize, pokazao se kao pouzdan partner, suradnja s kojom daje sljedeće prednosti:

  • puni paket dokumenata za osnivanje poduzeća;
  • opća punomoć od starijih partnera da zastupa svoje interese u regiji;
  • praktična pomoć pri odabiru prostora za smještaj ureda;
  • vođenje treninga za franšizodavce.
  • Pisana uputa za organizaciju rada s budućim klijentima MFI-a pruža poduzetniku početnicima;
  • usluge iskusnih zaposlenika pozivnih centara koji će primati pozive od kupaca i pružiti informacije osobama koje planiraju podnijeti zahtjev za kredit;
  • pružajući pouzdanu zaštitu od pljačke. MFI surađuje s posebnom službom sigurnosti koja jamči maksimalnu sigurnost za sve financijske transakcije izvršene tijekom radnog dana;
  • mogućnost korištenja usluga iskusnih sakupljača koji surađuju s tvrtkom više od godinu dana;
  • besplatnu pravnu podršku u svim fazama aktivnosti;
  • pristup regulatornim dokumentima koje je razvila tvrtka (polazeći od ugovora o zajmu i završava sa opisom zaposlenja);
  • pomoć financijskog stručnjaka koji stalno prati aktivnosti franšize;
  • 24-satna linija komunikacije u slučaju nepredviđenih situacija.

Među nedostacima ove franšize, potrebno je spomenuti prilično visoku količinu autorskih naknada. Ali popularnost MFI-a pridonosi razvoju poslovanja koji je u stanju osigurati profit do tri stotine posto godišnje.

Uvjeti suradnje

Za početak suradnje, budući franšizator mora ispuniti niz uvjeta.

  1. Prije svega, platite trošak franšize u iznosu od tri stotine tisuća rubalja. U pravilu, plaćanje se vrši u isto vrijeme. U iznimnim slučajevima taj se iznos može izvršiti u dva jednaka plaćanja (svaka 150 tisuća). Cijena naknade iznosi trideset posto.
  2. Uredski prostor bi trebao biti smješten na jednoj od središnjih ulica grada.
  3. Potrebno je uložiti četiri stotine pedeset tisuća na jednu i pol milijuna rubalja za pokretanje poslovanja. Većina tih sredstava koristi se za kreditiranje kupaca. Franšizodavac svojim partnerima pruža brošure i letke za oglašavanje.
  4. Također, zahtjev franšize je provođenje reklamne kampanje. "FastMoney" pruža svojim partnerima informativnu podršku, te ih isporučuje s knjižicama i drugim materijalima.

Migomdengi franšiza

Gdje uložiti novac? Kako osigurati stabilnost i zajamčeni dohodak bez izravnog sudjelovanja u operativnom upravljanju? - otvori svoj ured Migomdengi mikrofinancijske organizacije.

AYV Corporation (brand Migomdengi) osnovana je u travnju 2007. godine. Od prvog dana, naša se tvrtka osnovala kao uspješna tvrtka s izvrsnim izborom stručnjaka.

Od travnja 2011. aktivno se razvija smjer microcredita (Migomdengi brand) pojedinaca bez kolaterala i jamaca. Dana 10. kolovoza 2011. godine, AY We Corporation LLC je dobila certifikat od Ministarstva financija Ruske Federacije pod brojem 2110278000340 za mikrofinancijske aktivnosti, prema federalnom zakonu 151.

Prema potvrdi, AY We Corporation LLC može službeno privući ulaganja i pojedinaca i pravnih osoba. U ovoj fazi svog razvoja, tvrtka ima nekoliko tisuća stalnih kupaca, vlastitu bazu nepouzdanih zajmoprimaca i vlastiti razvijen softver.

Slične franšize

SUN Studio

Franchise Sun Studio: otvorite centar velikog formata interijera i oglašavanja u vašem gradu! Vrsta servisnog proizvoda: digitalni UV tisak velikog formata Investicije: od 1.500.000 rubalja do 3.100.000 Posebni uvjeti prilikom kupnje: kreditni program, obrok plana, leasing, popust na.

Hosteli RUS

Godina osnivanja tvrtke: 2012 Godina pokretanja franšiznog programa: 2014 Broj franšiznih poduzeća: 75 Broj vlastitih poduzeća: 3 Troškovi pokretanja: od 600.000 rubalja. do 3.500.000 rubalja Ulazna naknada (franšizna naknada): 360.000.

CARVIZOR

Spremni poslovi na provjeravanju automobila prije kupnje i odabira automobila za klijente je na prodaju. U cijenu je uključena oprema za provjeru vozila. Provjera tehnike, obuka, podrška u tom procesu. Dobivate ekskluzivnu predstavu u svom gradu. Povrat od 2.

ULTRA GUARD

Tvrtka Active Technologies rado će Vam dobrodošlicu! Mi smo mlada ruska tvrtka koja se aktivno razvija na tržištu inovativnih hidrofobnih i hidroizolacijskih materijala. Aktivan tehnologije danas je: Moderni laboratorij, zahvaljujući kojem mi.

AKADEMIJA STANDART

"Postanite vlasnik STANDART akademije u svom gradu i primajte preko 3.000.000 rubalja godišnje! "Želimo da jednostavno organizirate svoj lijep, profitabilan posao, uz dovoljno vremena za svoju obitelj i osobni razvoj i spremni su vam pomoći!"

Franchise Franchise Migomdengi Recenzije: 14

Denis-Franšiza-Investitor V.Novgorod 23.12.2017

Dobar dan Želim napisati recenziju o tvrtki "Migomdengi". Otkrio sam o Migomdengi u travnju 2017 na franšiznim izložbama u Moskvi. Na stajalištu tvrtke, rečeno mi je da možete otvoriti franšizni ured, možete jednostavno uložiti novac na visok postotak, a možete i raditi na partnerskom programu. Htjela sam raditi na ovom programu, privukla me činjenica da možete uložiti u granu poznate marke i dijeliti dobit, za vrijeme zajedničkog poslovanja. Napisano je na web stranici tvrtke da je povrat ulaganja visok 40% godišnje, sveobuhvatna i razumljiva izvješća će biti poslana mjesečno, točan datum ostvarivanja dobiti, itd., Itd. Bit će naznačeni u ugovoru. Sa strane "MigomDengi" FA Maslennikov je radio sa mnom. Trenutno je podružnica otvorena u V. Novgorodu tek nakon 6 mjeseci od potpisivanja ugovora. Imam dojam da gospodin Naryshkin A.G. radi sve što je moguće da odjel ne donosi novac. Ili je bankrot i jednostavno nema novaca, a one koje sam prenio na njega, on ih je prisvojio za sebe. Mjesto gdje je otvoreno izabrano je loše, vanjsko oglašavanje (znak) ne objesi. Sada najzanimljivije, ured je otvoren, i gotovinom, nula novca! Zamislite, klijent dolazi da preuzme mikro zajam od 30 tisuća rubalja, a blagajnik mu kaže da nemamo novca u blagajni, a ne znam gdje da ih dobijem. Stoga, ako to čak odobriš, onda ti neću moći dati. Cijela baza klijenata odmah se spaja s konkurentima čim klijent ulaže u podružnicu ni u kojem trenutku u novcu u V. Novgorodu, i daje njegov broj da ga provjerava usluga. Sigurnost, a zatim za 10 minuta dobiva tekstualnu poruku organizacija sličnih konkurenata na telefonu, s već odobrenim iznosom kredita, koju je zatražio u trenutačnom novcu. Od 20 kupaca koji dolaze na kredit, samo će jedan odobriti. Tijekom mjeseca rada izdano je jedan zajam za 1000 rubalja. Maslennikov Fedor i Naryshkin AG sada jednostavno ne uzimaju cijevi od mene i ne odgovaraju na e-poštu, SMS. Dno crta u ovom trenutku: prenio sam In Migom Novac 18. travnja, 1,7 ml rubalja. Tijekom proteklih sedam mjeseci nisam vratio rublje. Ako bih, kad sam uložio u tvrtku Naryshkina A.G. MigomDengi, imao slične kritike, onda to ne bih učinio. Nadam se da će moj pregled pomoći da ne padne u zamku drugih sličnih klijenata. NIJE POD KOJIM OKOLNOSTIMA, NEMOJTE PRISTATI OVOM PODUZEĆU, NEMOJTE PRIJAVITI NA KUTU. Da biste me kontaktirali i potvrdili da imam pravu recenziju, dajem e-mail denis.tsm.kaluga (psa pošte ru) mogu dati sve dokaze. Stalno ću dodati povratne informacije i prijaviti sve promjene.

Sergey 09.12.2014

Dobro poslijepodne, zanima me mogućnost kupnje franšize u Simferopolu, ako postoji prilika za slanje detaljnih informacija o mehanizmu poštanske suradnje, hvala vam

Dmitrij 06.11.2014

Dobar dan! Zainteresirani ste za franšizu. Imate li predstavnike (franšize) u Stavropolu, Krasnodaru? Možete dobiti detaljnije informacije (uvjete suradnje, cijene, što je uključeno u cijenu, naknade, iznos ulaganja, razdoblje povrata, prosječni račun, troškovi oglašavanja, prosječni volumen prodaje u šest mjeseci i godinu dana itd.)?
Hvala ti.

Valentina K. 25.10.2013

Koja oprema pružate i pod kojim uvjetima? Zanima me pitanje otvaranja grana za koje želim znati više o radu s vama!

Dmitrij Buravlev 10/04/2013

Zainteresiran sam za vašu ponudu, želio bih znati detalje. Vrlo zanima vaša ponuda. Čekaju vaš opis i prijedlog.

Lilya Martinyuk 12. rujna 2013

Zanima vas vaše poslovanje u Dnepropetrovsk. Zanima li radite li u Ukrajini? Zainteresirala sam se za vašu ponudu.

Alim Kamalov 09.11.2013

Zainteresiran sam za mogućnost pokretanja projekta. Zainteresiran sam za detaljne informacije o tome što se tiče otvorenja trgovine: početna ulaganja, uvjeti za poslovni prostor, uvjeti suradnje. Zainteresirani ste za svoju ponudu.

Igor Nikolaevich 08.28.2013

A koliko je potencijal u Kijevu, prema ovom formatu prema Vašem mišljenju? Napišite detaljne informacije o suradnji. Ako je moguće, želio bih dobiti informacije o stjecanju franšize.

Sergey Gunenko 08/01/2013

Zainteresirani ste za uvjete suradnje, molimo vas detaljnije putem pošte. Zanima me detaljne uvjete za kupnju franšize, kao i uvjete rada. Zainteresirani ste za rad s tvrtkom pod uvjetima franšize.

Alexander Kolykhan 07/02/2013

Možete dobiti detaljne informacije o pošti. I možete li saznati više? Stvarno želim raditi s vama.

Mikhail Maykov 25.06.2013

Zainteresirani ste za sve informacije o franšizi! Može li se informacije detaljnije objasniti putem pošte ili će ih kontaktirati putem telefona? Napišite uvjete suradnje s vama.

Anton Vasilevsky 31.05.2013

Vrlo zanimljivo vaš prijedlog nije mogao odbaciti detaljne informacije o e-pošti! Koje su potrebne investicije? Mogu pokriti sve regionalne centre Ukrajine.

Olga Sociologist 05.02.2013

Mogu li dobiti više informacija? Je li moguće otvoriti trgovinu vaše marke u Ukrajini Yalia, AR Krym? Vaša ponuda je vrlo zanimljiva!

Vladislav Tarasevich 24.01.2013

Zainteresirani ste za više informacija o prometu, profitabilnosti (mini format). Molimo Vas da dobijete potpune informacije o pošti o početnim točkama. Na kojim uvjetima radite s Ukrajinom?

Migomdengi

MFO "Migomdengi" mlada je tvrtka koja se brzo razvija i djeluje u 18 regija Rusije. Glavna djelatnost tvrtke je izdavanje zajmova za obračun plaće stanovništvu s kojim se uspješno suočava tvrtka, što se očituje pozitivnim povratnim informacijama o Migom novcu.

Telefonska služba telefona: 8 800 555 59 18

Uvjeti za dobivanje kredita od Migomdengi

  • Iznos - do 10.000 rubalja. po prvi put, do 30.000 rubalja. kod ponovljenog liječenja
  • Rok - do 15 dana
  • Cijena - 2% po danu
  • Starost Zajmoprimca - od 18 do 65 godina
  • Dokumenti - putovnica građana Ruske Federacije i stalnu registraciju u regiji organizacije, popis svih regija, pogledajte službeni website Migom novca.

Kako napraviti

  • Ispunite obrazac na web stranici ili telefonom, dajući podatke za kontakt
  • Pričekajte poziv upravitelja (u roku od 10 minuta)
  • Dođite u ured za novac

Kako dobiti novac

Izručenje se obavlja u gotovini u uredima MFI-a.

Migomdengi

Migomdengi je mikrofinancijska organizacija koja djeluje u mnogim ruskim regijama prodajom franšiza. Omogućuje mikrološku stanovništvu. Usluge tvrtke karakteriziraju velika brzina obrade zahtjeva i izdavanje sredstava. Za praktičnost klijenata u svakom od gradova u kojima su zastupljeni uredi MFI "Migomdengi" otvaraju se mnoge točke prijema zajmoprimaca.

Izdavanje novca traje samo petnaest minuta. "Migomdengi" izdaci iznose od jedne do 30 tisuća rubalja. Svaki odrasli državljanin Rusije u mjestu u kojem ima stalnu registraciju i u kojem djeluje predstavništvo ove mikrofinancijske tvrtke može sastaviti ugovor o zajmu.

Da biste dobili zajam, potrebno je ispuniti prijavu s osobnim podacima na web stranici tvrtke ili nazvati besplatni broj za Rusiju. Odobrenje traje 5-10 minuta, nakon čega upravitelj tvrtke kontaktira potencijalnog klijenta.

Primanje sredstava javlja se u najbližem uredu nakon predočenja putovnice dužnika. Tvrtka čak radi s pojedincima koji imaju oštećenu kreditnu povijest, provjeru kupaca ne odnosi se samo na provjeru CI.

Rok otplate zajma - do 15 dana.

Kamate za svaki dan korištenja novca - 2%. Povratak - gotovinom u uredu ili bankovnim prijenosom na račun.

Osim toga, tvrtka je angažirana u pružanju ekstrakata iz kreditne povijesti unaprijed naručivanje, ticketing i osiguranje.

Migomdengi

Migomdengi mikrofinancijska franšiza

ne

1000000

1 500 000

25% (samo za iznos vraćene kamate)

Opis franšize

O franšizodavcu

Prioritetne regije: savezne četvrti - središnji, južni, Volga, sjeverozapadni, uralski, sibirski.

Tvrtka Migomdengi osnovana je 2011. godine. Od prvog dana uspostavlja se kao uspješna tvrtka s izvrsnim izborom stručnjaka. Migomdengi je jedan od najiskusnijih i najbrže rastućih igrača na tržištu mikrofinanciranja.

Gdje uložiti novac? Kako osigurati stabilnost i zajamčeni dohodak bez izravnog sudjelovanja u operativnom upravljanju? - otvori svoj ured Migomdengi mikrofinancijske organizacije. Nudimo Vam najsuvremenije tehnološki napredni posao, čiji je uspjeh jedinstvena tehnološka bankarska platforma i fleksibilni konkurentni proizvodi koji možete ponuditi svojim budućim klijentima.

Migomdengi provodi politiku zemljopisnog širenja poslovanja svojih partnera - i možete biti sigurni da će vaša ulaganja biti pouzdana zaštita od konkurenata!

Migomdengi

Migomdengi je mikrofinancijska organizacija koja djeluje u mnogim ruskim regijama prodajom franšiza. Omogućuje mikrološku stanovništvu. Usluge tvrtke karakteriziraju velika brzina obrade zahtjeva i izdavanje sredstava. Za praktičnost klijenata u svakom od gradova u kojima su zastupljeni uredi MFI "Migomdengi" otvaraju se mnoge točke prijema zajmoprimaca.

Izdavanje novca traje samo petnaest minuta. "Migomdengi" izdaci iznose od jedne do 30 tisuća rubalja. Svaki odrasli državljanin Rusije u mjestu u kojem ima stalnu registraciju i u kojem djeluje predstavništvo ove mikrofinancijske tvrtke može sastaviti ugovor o zajmu.

Da biste dobili zajam, potrebno je ispuniti prijavu s osobnim podacima na web stranici tvrtke ili nazvati besplatni broj za Rusiju. Odobrenje traje 5-10 minuta, nakon čega upravitelj tvrtke kontaktira potencijalnog klijenta.

Primanje sredstava javlja se u najbližem uredu nakon predočenja putovnice dužnika. Tvrtka čak radi s pojedincima koji imaju oštećenu kreditnu povijest, provjeru kupaca ne odnosi se samo na provjeru CI.

Rok otplate zajma - do 15 dana.

Kamate za svaki dan korištenja novca - 2%. Povratak - gotovinom u uredu ili bankovnim prijenosom na račun.

Osim toga, tvrtka je angažirana u pružanju ekstrakata iz kreditne povijesti unaprijed naručivanje, ticketing i osiguranje.

Microloan franšiza. Nuanzi i pojedinosti

Pretpostavimo da želite otvoriti svoju tvrtku, ali se bojite započeti ispočetka. Zatim franšize mogu doći do spašavanja. Međutim, poznate i popularne marke traže mnogo novca, ali se neće odmah isplatiti. U ovom slučaju, bolje je iskoristiti franšize koje nude mikrofinancijske organizacije. Povrat je ovdje najviši, a uvjeti su vrlo prihvatljivi. Microloan franšiza može biti odličan početak za početnike s malim kapitalom vlastitih sredstava.

Ali kako odabrati takvu vrstu tvrtke i njegov prijedlog, koji će biti najprofitabilniji, kako ne izgubiti i što tražiti? Let's saznati sve nijanse i detalje franšize od najpopularnijih MFI posuđivanje izvan mreže i online.

Što je mikrološki franšiza?

Microloan franšiza je pravo koristiti novčanu financijsku tvrtku za intelektualno vlasništvo velike mikrofinancijske organizacije. Jednostavnim riječima, steći ćete ugovore s velikim MFI-om za upotrebu svojih robnih marki, logotipa, bodovanja i drugih funkcija prilikom otvaranja vlastitog ureda za izdavanje mikrokreditiranja javnosti. Prema dogovoru o ugovoru, novinarski biznismen trebao bi kreditirati zajmoprimce u ime franšizora i pridržavati se politike njegovog starijeg partnera bez pitanja.

Interakcija obje strane započinje ugovorom i predujmom novinarskih poduzetnika. Ovisno o MFI-u, to može biti naknada za kupnju franšize ili samo naknadu, ali bit se ne mijenja, prvo morate uložiti svoj novac. Istodobno, "stariji brat" neprestano prati ponašanje novinara. A za pravo na dobit i korištenje robne marke, tehnološke ideje starijih partnera, mlađi moraju platiti posebne odbitke mjesečno - autorske naknade iz njihovog profita. Također morate imati pravednost.

Čini se da smo se bavili općim konceptima, sada ćemo se obratiti specifičnim prijedlozima franšize od strane MFI-a. Mnogi se pridošlice žale na nekompetentnost nekih mikrofinancijskih organizacija koje prodaju svoje franšize. Detaljno smo proučavali recenzije pokretanja poslovanja i činili smo naša četiri najbolja i najgora mikrokreditna franšiza.

  1. "Pyaterochka". Oko 90% recenzija realnih franšiza su pozitivne, a to je blago, ali bez 3-4 milijuna stvarnog kapitala nema ništa za napraviti tamo.
  2. "Brzo ruke". Glavni igrač na tržištu mikrofinancije, pokazao se kao dobar.

Pozitivno se može pripisati franšizi iz popularne online zajmove Moneyman.

AntiTOP 2

  1. LLC MFC "Novac na plaću". Na tržištu mikrofinanciranja od kraja 2012. godine. Obećavaju planine zlata, ali zapravo sve franšize pate velike gubitke, pa čak i imaju pravni postupak sa svojim "starijim bratom".
  • Tvrtka kaže da je gotovo 250 prodanih frashaha, zapravo, mnogo puta manje.
  • Procjena solventnosti, po njihovom mišljenju, daje samo 4,2%, svi franšize uzvikuju oko 40-60% neizbrisivanja. To je zbog slabe provjere zajmoprimaca.
  • Obećavaju se osposobiti osoblje i pomoći u poslovanju. Zapravo, daju posebni tečaj za čitanje i "zbogom".
  • Softver se provodi kroz Archicredit. Blago rečeno, nedovršena stvar stalno se koči, je lud.

Općenito, gotovo sve informacije koje tvrtka predstavlja na početku, kao rezultat, nepouzdana su.

  1. "Momento Money" je vrlo lijepa, oni su spremni pružiti puno bonusa i svih usluga. Međutim, za 5 godina tvrtka nije imala niti jednu franšizu. Po mom mišljenju, puno govori

Što potražiti prilikom kupnje franšize?

  • Dostupnost provjere dužnika. To mogu biti posebni bodovni programi ili redoviti upiti u CIA-i. Naravno, bolje je odabrati franšize onih MFI-a koje pružaju takvu uslugu. Inače, više od 50% zajmoprimaca jednostavno neće vratiti zajam jer postoji previše prevaranti na ovom području.

Također, neki automatizirani programi ne pažljivo provjeravaju dužnik i odobravaju zajam ako postoji nekoliko dodatnih kontakata. Pitajte unaprijed o metodama provjere koje ova MFI koristi. Također morate obratiti pažnju na softver s kojim organizacija djeluje. Ako je ovo jedinstveno 1C ili Archicredit, imajte na umu da ih možete kupiti sami, bez franšize.

  • Usluga oporavka. Obavezno saznajte ima li MFI vlastita sigurnosna služba ili dospjela naplata duga. Ako možete pružati usluge ne samo SMS-poštom i telefonskim pozivima, već i mobilnim timom - tako općenito izvrsnim.
  • Mjesto za ured. Neke tvrtke, kada rade na franšizama, pružaju takvu mogućnost da odlaze iz vlastitog menadžera kako bi pronašle nekoliko mogućnosti kao urede za početnike. Ovo je dobra usluga koja može uštedjeti vrijeme i novac povećanjem protoka kupaca u pozitivnom scenariju.
  • Obuka ili zapošljavanje. Treba pojasniti da li tvrtka nudi barem jednu od ovih usluga. Kvalificirano osoblje ključ je uspjeha za bilo koju MFI, a još više za početnike.
  • Paušalni iznos. Danas nijedna mikrofinancijska tvrtka ne radi bez paušalnog iznosa. Ovdje morate obratiti pozornost na dodatne usluge koje MFI osigurava za vaš novac (opremu itd.). Vjerojatno je da će trošak tih usluga biti jeftiniji kada se sami kupuju.

Također imajte na umu stopu naknade. Što je veći, to više novca morate dati.

  • Jamstva i sufinanciranje. Veliki franšizeri su sigurni u svoje sposobnosti i mogu pružiti takvu uslugu kao i otkup prljavog portfelja zajmoprimaca, uz postizanje visoke razine zadanih vrijednosti. Neke financijske institucije financiraju svoje mlađe partnere. Ovdje je svaki detalj važan i nema sitnica.
  • Recenzije, recenzije i više recenzija. Možete ih pročitati na Internetu na forumima ili pokušati osobno kontaktirati franšizu odabranog MFO-a. Samo pretjerivanje desetaka postova i postova, može li se više ili manje objektivan pogled na franšizu određene MFI.

Ocijenite ovaj članak

Je li vam ovaj članak bio koristan? Podijelite svoje mišljenje s drugima.

Recenzije od onih koji su zaradili novac u "Migomdengi"

Dmitrij Bereznyak Voronezh
Vrsta povratne informacije o korisniku: povrat proizvoda ili usluge

Povratne informacije ne broje se, razlog: ne-informativan pregled.

Denis Client Vrsta pregleda: Proizvod / usluga povratne informacije

Dobar dan Želim napisati recenziju o tvrtki "Migomdengi". Otkrio sam o Migomdengi u travnju 2017 na franšiznim izložbama u Moskvi. Na kabini tvrtke, rekao mi je da možete otvoriti franšiznu jedinicu, jednostavno uložite novac u odjeljak. Pročitajte punu verziju ili odgovor Odgovori 2 16.10.2013 13:50

Andrey Dmitrievich Klijent Tip pregleda: povrat proizvoda / usluga

Pregled nije uključen, razlog: motivirani pregled.

Dmitrij kupac Vrsta pregleda: Pregled proizvoda / usluga

Pregled nije uključen, razlog: motivirani pregled.

Sergey, St. Petersburg Klijent Tip pregleda: Proizvod / usluga Povratne informacije

Povratne informacije ne broje se, razlog: Pozitivna ocjena.

Anna Customer Tip pregleda: Pregled proizvoda / usluga

Vrlo dobra tvrtka i atraktivni uvjeti. Već više od 3 godine surađujem s Migomdengijem. Da se povučem, nadopunjujem svoj doprinos. Operativno raditi! Dobro je. Iznenađena prethodnom recenzijom, jer za toliko godina nikada neby. Pročitajte punu verziju ili odgovor Odgovori 1 11/12/2014 16:27

Oleg Malenkov
Vrsta recenzije klijenta: žalba / potraživanje

Za investitore, to nisu loši uvjeti koji se nude, ali su% odgođeni, a povrat iznosa nakon završetka ugovora je samo preko suda. Ne preporučam da stupim u kontakt, postoje drugi igrači na tržištu s kojima je realno raditi pod uvjetima ugovora, tamo g... Pročitajte punu verziju ili odgovor Odgovori 2 10/29/2016 1:37

Sankt Peterburg Klijent Tip pregleda: Pregled proizvoda / usluga

Povratne informacije ne broje se, razlog: Pozitivna ocjena.

Sankt Peterburg Klijent Tip pregleda: Pregled proizvoda / usluga

Povratne informacije ne broje se, razlog: Pozitivna ocjena.

Top